KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MIKE_MATUSOW"
Jól elpáholták a nagyszájú pókerbajnokot 2009. június 10. 05:59 Ezúttal egy sorsfordító, a világbajnoki címről és több millió dollár sorsáról határozó partira kerül terítékre a 2005-os WSOP (póker-világbajnokság) 10,000 dolláros NL Hold'em főversenyének döntőjéből. Mindössze a finálé második leosztásában járunk, amikor hárman kapnak kezükbe életerős párokat. A „száj" becenévre hallgató, kedélyes Mike Matusow királyokkal száll szembe egy amatőr, Scott Lazar ászaival, miután egy másik kevésbé ismert játékos, Steven Dannenmann kiszállt két bubijával.
 
Videón Turmezey londoni pókercsodája 2009. február 25. 06:42 VIDEÓVAL. A napokban az egyik vezető amerikai csatorna, az ESPN adására tűzte a póker világbajnoki sorozat, a WSOPE (World Series of Poker Europe) londoni főversenyét, ahol az előkelő 31. helyen zárt Turmezey Péter. Az ifjú magyar játékos a népszerű kártyajáték legexkluzívabb környezetében, igazi világsztárok társaságában néhány eldobott lap erejéig látható, majd főszereplővé lép elő, amikor kiejti a fizetős helyek előtti utolsó játékost, Stephen Ladowskyt.
 
Valóra váltak a fiatal klasszis álmai 2008. november 14. 18:07 A mindössze 23 éves Jonathan Little nyerte a Póker Világsorozat (WPT) legutóbbi állomását, a Foxwoods World Poker Finals elnvezésű viadalt az Egyesült Államokban található Mashantucketben. A döntő asztalon a híres Mike Matusow igencsak befürdött, korán kiesett, és a hatodik helyen zárt, a számos tornán győzelmet ünneplő David Pham sem járt jobban, negyedik lett.
 
John Juanda negyedik sikere kapujában 2008. október 2. 16:00 Az indonéz születésű, háromszoros világbajnoki karkötős John Juanda vezeti a kilencfős mezőnyt a döntő asztal előtt a Londonban zajló World Series of Poker Europe (WSOPE) 10,000 fontos NL Hold’em főversenyén. A 37 éves játékos minimális előnnyel áll az első helyen. Fináléba jutott a közönségkedvenc Daniel Negreanu és a novemberi világbajnoki döntőben szereplő Ivan Gyemidov is, egyaránt jelentős zsetonmennyiséggel.
 
A WSOP és a 26 milliárd forint története 2008. július 19. 15:06 Minden idők legnagyobb pókerrendezvénye, a 39. WSOP (World Series of Poker) 47 napon át, 55 versenyszámban zajlott a Las Vegas-i Rio Hotel és Kaszinóban. A szervezők nem kevesebb mint 52,720 nevezést regisztráltak, a versenyzők több mint 180 millió dollárt, azaz 26 milliárd forint körüli összeget fizettek be a tornák során. A kártyajáték terjeszkedése határtalan, kétszer több nemzet tagjai vettek részt az idei kiírásban mint két éve. Hiába ért azonban véget a WSOP, a főverseny győztesének személye csak novemberben derül ki.
 
Craig Marquis 12 milliós partit nyert 2008. július 14. 09:00 Craig Marquis vezeti a 27 fősre olvadt mezőnyt a WSOP (World Series of Poker) Főversenyén, a 10 ezer dolláros NL Hold'em tornán, a vasárnapi játéknap után Las Vegasban, a Rio Kaszinóban. Az amerikai sokáig csak a középmezőnyben tartózkodott, azonban az idei versenysorozat legnagyobb összegű partijában, a 12 millió dolláros kassza megnyerésével rögtön az élre ugrott. Mögötte a második helyen Dennis Phillips áll, míg a harmadik helyen az egyetlen versenyben maradt női játékos, Tiffany Michelle következik, közel 10 millió dolláros zsetonmennyiséggel.
 
Matusow a 30. helyen full ellen esett ki 2008. július 14. 08:07 Az idei versenysorozatban karrierje harmadik karkötőjét nyerő Mike Matusow, nem sokkal a vasárnapi nap vége előtt búcsúzott a WSOP (World Series of Poker) Főversenyétől a Las Vegas-i Rio Kaszinóban. A sokak által kedvelt játékos egy kellemetlen leosztásban, drillel a kezében adott meg egy all-int, azonban ellenfele, Paul Snead full-house-t mutatott, így a rutinos versenyző számára véget ért az idei torna.
 
Vannak sztárok és van David Benyamine 2008. június 22. 15:45 David Benyamine vasárnap megszerezte azt az ékszert, amelyet sokak szerint már régóta megérdemelt, a WSOP (World Series of Poker) aranykarkötőjét. A világ egyik legtehetségesebb játékosának tartott francia zseni, a 10,000 dolláros Omaha Magas/Alacsony Split, nyolcas határral világbajnokságon győzedelmeskedett a Las Vegas-i Rio Kaszinóban. A korábban teniszben, majd billiárdban is sikert sikerre halmozó versenyző, az évek során több tízmillió dollárt kaszírozott a póker online és élő változatában is, elsősorban készpénzes játékban. Sikerével egyben csattanós választ adott azoknak a kritikusoknak, akik képtelennek tartották jelentős tornák megnyerésére.
 
Matusow triplája, Selbst meglepetése 2008. június 12. 12:53 Mike Matusow hat évnyi várakozás után ismét felért a csúcsra a Rio Hotel és Kaszinó Amazon termében, miután megnyerte a WSOP (World Series of Poker) 5000 dolláros 2-7 draw rebuy versenyét csütörtökön, ezzel karrierje harmadik karkötőjét ünnepelhette. Az 1500 dolláros Pot Limit Omaha döntőjét jelentős előnnyel kezdő 23 éves Vanessa Selbst, végül óriási csatában utasította maga mögé az angol Jamie Pickeringet. Ezzel az idei versenysorozat második női győzteseként térhetett haza, Szvetlana Gromenkova korábbi sikerét követően.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu