KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "WSOPE"
Közel állt az MU-hős a pókercsodához 2009. október 1. 07:25 A világ talán legnehezebb pókerversenyén egészen a 14. helyig menetelt a Manchester United illetve a Tottenham Hotspur korábbi kiváló labdarúgója, Teddy Sheringham Londonban. A WSOPE (World Series of Poker Europe) 10,000 fontos NL Hold'em-főversenyén a döntő kapujában vérzett el az addig remekül szereplő Demján Sándor, aki a 18. helyen zárt.
 
Betiltották „a 15 éves pókeres kislányt" 2009. szeptember 23. 10:16 Videóval! Az angol reklámügyi hatóságok (ASA) betiltották az egyik vezető online pókerterem e-mailen keresztül terjesztett hirdetését a napokban. A kampány főszereplője az a jelenleg 21 éves, ám fantasztikus karrierjét 15 esztendősen kezdő Annette Obrestad, aki 2007-ben megnyerte a világ egyik legkeményebb mezőnyét felvonultató WSOPE (World Series of Poker Europe) 10 ezer fontos nevezésű főversenyét. Az oldal két pontban is a szabályokkal szemben cselekedett.
 
Videón Turmezey londoni pókercsodája 2009. február 25. 06:42 VIDEÓVAL. A napokban az egyik vezető amerikai csatorna, az ESPN adására tűzte a póker világbajnoki sorozat, a WSOPE (World Series of Poker Europe) londoni főversenyét, ahol az előkelő 31. helyen zárt Turmezey Péter. Az ifjú magyar játékos a népszerű kártyajáték legexkluzívabb környezetében, igazi világsztárok társaságában néhány eldobott lap erejéig látható, majd főszereplővé lép elő, amikor kiejti a fizetős helyek előtti utolsó játékost, Stephen Ladowskyt.
 
Éjszaka harcol a világelső egyetemista 2008. december 26. 12:35 SZAVAZÁS. A SportHirado.hu szerint Kaló Dénes lett az év játékosa, olvasóink azonban egyhangúlag úgy határoztak, Turmezey Péter lett az idei esztendő legjobbja. Önök döntöttek, most megkapják! A játékossal készített interjúnkat. Az online póker éjszakai kőkemény világában edződött majd hamarosan világelső lett. Londonban viszont az élő játék leghírhedtebb sztárjainak okozott meleg pillanatokat a világ egyik legnagyobb tornáján. Sokáig az élmezőnyben állt, végül 31. helyen lett. Ő Turmezey Péter, vagy ahogy a virtuális valóságban ismerik, Breeth illetve Twilpro.
 
A póker-vb még az olimpiát is lepipálta 2008. november 30. 10:00 Nehezen támadható állítás, hogy az olimpia a földkerekség legnagyobb sporteseménye. Az idei póker-világbajnokság (World Series of Poker - WSOP) azonban legalább hasonló méretű, globális rendezvénnyé nőtte ki magát. Nem kevesebb, mint 59 767 nevezés érkezett, amellyel még az ötkarikás játékok sem tudja felvenni a verseny. Las Vegasban és Londonban összesen magyar pénzre átszámítva 38 milliárd forintért folyt a csata, végül azonban csak 59-en örülhettek a győzelemnek.
 
póker KP 2008. október 5. 20:22
 
Juanda kivégezte az orosz hadsereget 2008. október 3. 15:12 Öldöklő csatában megérdemelten nyerte a Londonban zajlott World Series of Poker Europe (WSOPE) főversenyét, egyben karrierje negyedik karkötőjét John Juanda. Az indonéz születésű profi az első helyről kezdte a döntő asztalt, a 22 órás döntő asztal során végig koncentráltan játszott, figyelme egy pillanatra sem lankadt. Túlélte az utolsó hármas csatát két orosz riválisa, Ivan Gyemidov és Sztaniszlav Aljekin ellen és az értékes ékszer mellett 868 ezer fonttal (263 millió forinttal) a zsebében térhet haza.
 
John Juanda negyedik sikere kapujában 2008. október 2. 16:00 Az indonéz születésű, háromszoros világbajnoki karkötős John Juanda vezeti a kilencfős mezőnyt a döntő asztal előtt a Londonban zajló World Series of Poker Europe (WSOPE) 10,000 fontos NL Hold’em főversenyén. A 37 éves játékos minimális előnnyel áll az első helyen. Fináléba jutott a közönségkedvenc Daniel Negreanu és a novemberi világbajnoki döntőben szereplő Ivan Gyemidov is, egyaránt jelentős zsetonmennyiséggel.
 
Jörgensen révén kétszeres a dán öröm 2008. szeptember 27. 17:47 Theo Jörgensen nyerte a World Series of Poker Europe (WSOPE) harmadik versenyszámát szombaton, az 5,000 fontos Pot Limit Omaha viadalt. Néhány nap alatt ezzel a második dán siker született Londonban, a 36 esztendős versenyző kitűnő lapjárást kihasználva, hét óra alatt diadalmaskodott a döntő asztalon.
 
Afganisztán bevette az angol fővárost 2008. szeptember 25. 17:15 Az utolsó napot a második helyről kezdő Serkan Farnood nyerte a World Series of Poker Europe (WSOPE) második versenyszámát, a 2,500 fontos H.O.R.S.E. viadalt. A háborúk által sújtott ázsiai államból származó versenyző szerdán igazi sztárokat, Howard Lederert, Phil Iveyt és Jeffrey Lisandrót megelőzve helyezhette csuklójára a karkötőt.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu