KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VÁGÓ ATTILA"
Újabb edző esett "áldozatul" az NB I-ben 2010. október 4. 11:20 A Siófok elleni hazai 0-4 Vágó Attila állásába került Szolnokon. Az NB I-es újonc a Kecskemét után a második hely, ahonnan elbocsájtják az edzőt.
 
Vágó Attila újra a Szolnok kispadján 2008. október 3. 16:40 A gyengébb őszi szereplésnek köszönhetően hétfőn közös megegyezéssel szerződést bontott a Szolnoki MÁV FC Vígh Tibor vezetőedzővel. Ferenc Gábor a csapat elnöke több edzővel is tárgyalt a héten, a leendő utód személyét illetőn, a választás Vágó Attilára került, aki hat év után tért vissza a Tisza partjára. Az új vezetőedző 1+1 éves szerződést kötött az új klubjával, a pályaedző továbbra is Romanek János marad.
 
DVTK: a tulajdonos megunta a szidalmakat 2008. szeptember 25. 20:33 Vágó Attilának útilaput kötöttek a talpára a szerdai makói Magyar Kupa-vereség után. A DVTK futballcsapatának tulajdonosa döntött a menesztés mellett, méghozzá a Diósgyőr FC Kft. rendkívüli taggyűlésén csütörtökön. A vezetőedző öt nap híján egy évig ült - a sokszor kényelmetlen - diósgyőri kispadon. Csavart pedig ott kapott a történet, amikor a piros-fehér klub tulajdonosa közleményben tudatta, hogy mérlegle teszi további miskolci szerepvállalását.
 
Vágó Attilát kirúgták a makói blama után 2008. szeptember 25. 11:34 Szerződést bontott a Diósgyőri VTK vezetése Vágó Attilával, az élvonalbeli labdarúgócsapat vezetőedzőjével. A szakembernek azután kellett távoznia, hogy együttese szerda délután 1–0-s vereséget szenvedett a Magyar Kupában, így nem jutott a legjobb 16 közé.
  
A Diósgyőr egykapuzott, a Makó nyert 2008. szeptember 24. 17:16 A Makó FC bejutott a legjobb tizenhat közé a labdarúgó Magyar Kupában. Az NB II-s csapat a sorozat negyedik fordulójában Maróti góljával 1-0-ra verte az első osztályú Diósgyőr együttesét.
 
Pontrablásra készül a Győrben a Diósgyőr 2008. szeptember 20. 10:13 Egervári Sándor, az Győri ETO vezetőedzője tiszteli az ellenfelet, de győzni szeretnének és jó játékkal kedveskednének a kilátogató szurkolóknak szombaton 19 órakor a Diósgyőr ellen a Soproni Liga 8. fordulójában. A zöld-fehérek az elmúlt két bajnoki mérkőzésen csak egy pontot tudtak szerezni, míg a vendégek négy ponttal lettek gazdagabbak a riválisokkal szemben. Vágó Attila, a piros-fehérek trénere arra készül együttesével, hogy megakadályozza a hazaiak pontszerzését.
 
Nem volt veszélyben Vágó Attila állása 2008. szeptember 15. 18:40 Megnyugodtak a kedélyek Diósgyőrben. Augusztus végén ultimátumot kapott a DVTK labdarúgócsapata a piros-fehérek vezetésétől. Dlusztus Imre ügyvezetőnél a Vasas elleni lélektelen játékkal telt be a pohár, de előtte kétszer az MTK ellen hazai pályán, valamint a Honvéd otthonában kikapott a DVTK. A Fáy utcai találkozó után azt mondta a miskolci klub első embere, hogy a csapatnak a következő két mérkőzésen legalább négy pontot kell szereznie, különben….
 
Kitartanak Vágó Attila mellett Miskolcon 2008. július 22. 12:27 Keményen kritizálják a drukkerek a DVTK vezetőedzőjét, Vágó Attilát, pedig a bajnokság még el sem kezdődött. A felkészülési mérkőzések valóban nem sikerültek gólzáporosra, de ennek ellenére jó szereplésben bíznak a diósgyőri vezetők. Az első kilenc hely valamelyikén kell végeznie a csapatnak, különben nem fizetnek prémiumot.
 
Diósgyőrben sem tudtak nyerni a lányok 2008. április 24. 18:11 Nem sikerült megszereznie első győzelmét a magyar női labdarúgó válogatottnak az Európa-bajnoki selejtező-sorozatban, miután a Diósgyőri stadionban 2-0-s vereséget szenvedett Írország együttesétől.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu