Vágó Attila újra a Szolnok kispadján

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 3. 16:40
A gyengébb őszi szereplésnek köszönhetően hétfőn közös megegyezéssel szerződést bontott a Szolnoki MÁV FC Vígh Tibor vezetőedzővel. Ferenc Gábor a csapat elnöke több edzővel is tárgyalt a héten, a leendő utód személyét illetőn, a választás Vágó Attilára került, aki hat év után tért vissza a Tisza partjára. Az új vezetőedző 1+1 éves szerződést kötött az új klubjával, a pályaedző továbbra is Romanek János marad.


A sorozatos őszi kudarcok a tavaszi sikeredző Vígh Tibor állásába került. A klub hétfőn közös megegyezéssel szerződést bontott a csapat vezetőedzőjével. Több lehetséges jelölttel is tárgyalt a szolnoki vezetőség, míg végül a mai nap 1+1 éves szerződés kötött Vágó Attilával, aki előző nap még Olaszországban egy világbajnoki-selejtezőn, a női labdarúgó válogatott szövetségi kapitányaként vendégszerepelt.

Az újonnan kinevezett tréner nem ismeretlen a Tiszaligetben Az edző egyszer már dolgozott a klubnál, 2001-ben Csábi Józsefet váltotta a kispadon, és 2002-ben Tóth Dénesnek, a mostani klubigazgatónak adta át a stafétabotot.


Vágó Attila 2007 őszétől volt a DVTK vezetőedzője. Csapatával bennmaradt az első osztályban, bár ehhez az eredményhez hozzájárult az időközben kizárt Sopron, valamint a radikálisan meggyengülő és saját pályáját elvesztő Tatabánya is. 2007 őszén kinevezték a magyar női labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának. A gyenge szereplés hatására 2008 szeptember 25.-én menesztették Diósgyőrből.

Vágó Attila a Szolnoki MÁV FC legutóbbi hazai, Makó elleni találkozóját,  a helyszínen látta, ráadásul a nyáron a DVTK-val még edzőmeccset is vívott a kék-fehérekkel. Így nyilván nem kell különösebben bemutatni számára a tiszaligeti legénységet.

Az elmúlt napokban Romanek János dirigálása mellett készült a szolnoki együttes a szombaton 15 órakor kezdődő Vecsés elleni találkozóra.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu