Vágó Attilát kirúgták a makói blama után

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 25. 11:34
Szerződést bontott a Diósgyőri VTK vezetése Vágó Attilával, az élvonalbeli labdarúgócsapat vezetőedzőjével. A szakembernek azután kellett távoznia, hogy együttese szerda délután 1–0-s vereséget szenvedett a Magyar Kupában, így nem jutott a legjobb 16 közé.


 

 

Vágó Attila tavaly októberben került a diósgyőriek kispadjára, de a csapat gyenge szereplése miatt már kétszer is a kirúgás szélére sodródott. Legutóbb a hétvégi Győr elleni 6-0-s fiaskó után került veszélybe az állása, de akkor még úgymond kegyelmet kapott a piros-fehér klub vezetésétől.

 

Az elöljárók ultimátumot tűztek ki a vezetőedző elé: ezek szerint a borsodi gárdának a hátralévő hét őszi fordulóban legalább tizenkét pontot kellett volna gyűjtenie, hogy a szakember megtarthassa állását.

 

Erre már nem kerülhet sor, hiszen Vágót a szerdai, makói Magyar Kupa-vereség után azonnal menesztette a diósgyőri klub vezetése. Az edző huszonhétszer ült a diósgyőri kispadon, csapata hatszor győzött, kilenc döntetlent játszott és tizenkétszer kikapott.

 


 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu