Újabb edző esett "áldozatul" az NB I-ben

Szerző: shLétrehozva: 2010. október 4. 11:20
A Siófok elleni hazai 0-4 Vágó Attila állásába került Szolnokon. Az NB I-es újonc a Kecskemét után a második hely, ahonnan elbocsájtják az edzőt.


"Ma délelőtt közös megegyezéssel szerződést bontottunk Vágó Attila vezetőedzővel - tájékoztatta a szoljon.hu-t a klub elnöke, Ferencz Gábor. - A válogatott Európa-bajnoki selejtezője miatt most kéthetes szünet van az első osztályú bajnokságban, ennyi időnk van, hogy megtaláljuk utódját. Egyelőre senkivel nem tárgyaltunk, nincs jelöltünk, így még neveket sem tudok mondani, akivel felvettük volna a kapcsolatot."

Addig is ideiglenesen Romanek János pályaedző, Pető Zoltán és Tóth Dénes irányítja csapatnál folyó szakmai munkát. A Szolnok kilenc fordulót követően a 14. helyen áll.

Egy hete Kecskeméten váltak meg Urbányi Istvántól, Vágó menesztése a második idei edzőváltás.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Szolnoknak is négyet rúgott a Siófok
A múlt heti Debrecen ellen aratott kiütéses győzelmet követően ismét négy gólt rúgott a Siófok, amely az újoncrangadón 4-0-ra győzött a Szolnok otthonában. A Balaton-partiak Homma, Lukács, Graszl és Novák góljával sorozatban...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Szakítottak Kecskeméten Urbányival!
Megvan az NB I első "vezéráldozata"! A KTE Labdarúgó Kft., valamint Urbányi Isván ugyanis hétfőn, közös megegyezéssel megszüntette a vezetőedző 2011. június 30-ig érvényes szerződését. Utód egyelőre nincs. ...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu