Szakítottak Kecskeméten Urbányival!

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 27. 13:12
Megvan az NB I első "vezéráldozata"! A KTE Labdarúgó Kft., valamint Urbányi Isván ugyanis hétfőn, közös megegyezéssel megszüntette a vezetőedző 2011. június 30-ig érvényes szerződését. Utód egyelőre nincs.


Sokba került a szombati, Paks elleni hazai peches vereség: a szakember és a KTE többségi tulajdonosa, Rózsa Pál hétfő délelőtt találkozott azzal a céllal, hogy értékelje a csapat helyzetét - áll a kecskeméti futballcsapat hivatalos honlapján.

A beszélgetés végén aztán úgy döntöttek, hogy közös megegyezéssel megszüntetik a vezetőedző szerződését.

A KTE tulajdonosa kijelentette: Urbányi Istvánnak nagy érdemei vannak abban, hogy a csapat az előző bajnoki évben az első osztályban maradt, de most a KTE-nek új impulzusokra van szüksége ahhoz, hogy eredményesebben szerepeljen a bajnokságban. Rózsa Pál sok sikert kívánt Urbányi Istvánnak a jövőbeni munkáihoz.

Az új szakvezető személye egyelőre nem ismert, a vezetőség megalapozott döntést kíván hozni Urbányi István utódjáról. A hétfői edzést a szakmai stáb többi tagja vezényli majd.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Az edző „fejét" követelték Kecskeméten
Áll a bál a hírös városban, hiába vásárolt be tavasszal és a nyáron alaposan a Kecskemét, ennek egyelőre nyomát sem látni az eredményekben, a lilák a szombati Pakstól elszenvedett vereséget követően nyolc forduló után mindössze...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu