KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KAPOSVÖLGYE VSC"
Fiatal magyar labdarúgó tragédiája 2009. február 7. 21:21 Ismét fiatal játékost gyászol a magyar labdarúgás: huszonegy éve korában elhunyt Pongor Zsolt, az NB II Nyugati-csoportban szereplő Kaposvölgye játékosa. Erről a klub honlapja számolt be.
 
Labdarúgó NB II, Nyugati csoport: Somogyban verték meg a DAC-ot 2008. november 16. 15:21 Győzelemmel zárta az őszt a szezon meglepetéscsapata a labdarúgó NB II nyugati csoportjában. A Kaposvölgye-Nagyberki hazai pályán 1-0-ra nyert az Integrál-DAC ellen, és ezzel megerősítette harmadik helyét a tabellán.
 
Három ponttal távozott a Pécs Győrből 2008. november 9. 15:32 Egy jó iramú mérkőzésen 2-1-re győzött a Pécs együttese a Győri ETO FC B otthonában az NB II Nyugati csoportjának 14. fordulójában. A találkozó 3. percében Eugene szerzett vezetést a zöld-fehéreknek, majd három perccel később Szalai egyenlített büntetőből. A második félidő kiegyenlített játékot hozott, de Berdó fejesének köszönhetően a piros-feketék gyűjtötték be a három bajnoki pontot. A csoport másik vasárnapi találkozóján a Kaposvölgye hátrányból fordítva szintén 2-1-re nyert a Zalaegerszeg második csapatának otthonában. Jelenleg Gyirmót, Pécs, Kaposvölgye a sorrend 14 kör után.
 
Megállították a győriek a Kaposvölgyét 2008. november 2. 15:08 Gólokban gazdag mérkőzésen szakadt meg a Kaposvölgye VSC-Nagyberki remek őszi sorozata a labdarúgó NB II nyugati csoportjában. A tabella harmadik helyén álló somogyiak már 3-1-re is vezettek a győriek B-csapata ellen, végül mégis a vendégek örülhettek a három pontnak... A látottak alapján kijelenthető, hogy a szerencsésebb együttes nyert.
 
Az utolsó percben mentett pontot a Pápa 2008. október 25. 19:12 Hiába támadott többet az egész mérkőzésen a Pápa, végül a 89. percben pontot kellett mentenie a vendég Kaposvölgye ellen a labdarúgó NB II Nyugati csoporjának 12. fordulójában. Andruskó fejjel jutatta előnyhöz a baranyaiakat, majd Szabó Zs az utolsó pillanatokban egalizált.
 
A Felcsút ellen is győzött a Kaposvölgye 2008. október 19. 16:27 Tovább tart az ősz meglepetéscsapatának szárnyalása: a Kaposvölgye-Nagyberki együttese újabb értékes skalpot szerzett. A somogyiak remek első félidei játék után a hajrában emberhátrányba kerültek, és még így is kiharcolták a 2-1-es győzelmet a Felcsút ellen.
 
Történelmi harmadik helyen a Kaposvölgye 2008. október 19. 08:46 Olyan helyen tanyázik a Kaposvölgye-Nagyberki a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában, mint még soha: az együttes a harmadik helyről várja a folytatást. A somogyiak vasárnap 14 óra 30 perctől így igazi rangadót vívhatnak saját otthonukban a Felcsúttal.
 
Sorrendben ötödször kapott ki a Batta 2008. október 12. 16:52 Mindkét játékrészben a vendégcsapat dominált a százhalombattai mérkőzésen, így nem meglepő, hogy a Kaposvölgye három ponttal távozott a Pest megyei városból a labdarúgó NB II nyugati csoportjának tizedik fordulójában. A sárga-kékek immár ötödik meccsükön nem tudtak gólt és pontot sem szerezni.
 
Felállt a padlóról a Kaposvölgye csapata 2008. október 5. 16:45 Jól játszott a Dunaújváros, mégis pont nélkül térhet haza a labdarúgó NB II 9. fordulójában. A Kaposvölgye-Nagyberki csapata a szünet után egygólos hátrányból fordított, és a fontos győzelemmel a tabella negyedik helyére lépett előre.
 
A vendég Kaposvölgye meglepte az Ajkát 2008. szeptember 20. 18:27 Az Ajka labdarúgócsapata küzdelmes meccsen szenvedett 1-0-ás vereséget a Kaposvölgye ellen a labdarúgó NB II hetedik fordulójában szombat délután. A veszprémiek a meccs nagy részében elképzelés nélkül játszottak, a vendégeknek a lelkes, harcias támadójáték mellett némi szerencse is kellett a sikerhez.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu