Három ponttal távozott a Pécs Győrből

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 9. 15:32
Egy jó iramú mérkőzésen 2-1-re győzött a Pécs együttese a Győri ETO FC B otthonában az NB II Nyugati csoportjának 14. fordulójában. A találkozó 3. percében Eugene szerzett vezetést a zöld-fehéreknek, majd három perccel később Szalai egyenlített büntetőből. A második félidő kiegyenlített játékot hozott, de Berdó fejesének köszönhetően a piros-feketék gyűjtötték be a három bajnoki pontot. A csoport másik vasárnapi találkozóján a Kaposvölgye hátrányból fordítva szintén 2-1-re nyert a Zalaegerszeg második csapatának otthonában. Jelenleg Gyirmót, Pécs, Kaposvölgye a sorrend 14 kör után.


LABDARÚGÁS, NB II NYUGATI CSOPORT, 14. FORDULÓ:
GYŐRI ETO B – PÉCS 1-2 (1-1)
Győr, 200 néző, vezette: Bede F. (Varga F., Varga G.)
ETO B: Molnár P. – Dorogi, Kovács II Z., Tóth M., Vető – Kiss Sz. (Gál A., 77.), Kiss M. (Berde, 71.), Eugene, Sánta(Lappints, 71.)– Pákolicz, Csemelyi. Vezetőedző: Klement István
PÉCS: Herbert – Törtei, Szabados, Lantos, Simonfalvi – Berdó, Sipos, Szalai T. (Gulyás, 80.), Koplárovics (Wittrédi, 90.)– Nagy O. (Luczek, 86.). Horváth Zs. Vezetőedző: Róth Antal
Gólszerzők: Eugene (3.) ill. Szalai T. (6. -11-esből), Berdó (67.)
Sárga lap: Molnár P. (6.), Tóth M. (83.) ill. Lantos (30.)

Az NB I-be való feljutásért küzdő Pécs együttese látogatott a Győri ETO II csapatához az NB II Nyugati csoportjának tizennegyedik fordulójában.

Alaposan bekezdett a hazai együttes, hiszen aki egy kicsit késve érkezett a mérkőzésre, az lemaradt a zöld-fehérek első góljáról. Kiss Szabolcs bal oldali szögletére Eugene emelkedett a legmagasabbra, aki hét méterről fejelt a kapu bal oldalába (1-0).

 

Nem tartott sokáig a győri vezetés, a találkozó 6. percében egyenlítettek a vendégek. Koplárovics tört be a tizenhatoson belülre a bal oldalról, majd egy csellel elfektette a győri kapust, aki csak szabálytalankodni tudott a pécsi játékossal, így a játékvezető jogosan ítélt büntetőt. A labda mögé Szalai Tamás állt, aki magabiztosan lőtt laposan a kapu jobb oldalába (1-1).

 

 

 

 

A második félidő 67. percében megszerezte a vezetést a vendégegyüttes. Nagy Olivér bolondított meg három embert a jobb oldalon, majd a hosszú oldalra ívelt Berdóhoz, aki nyolc méterről fejelt a kapuba(1-2).

 

EDZŐSZEMMEL:
Klement István: - Csak gratulálni tudok a fiataljainknak. A játék képe és a helyzetek alapján minimum döntetlen lett volna reális.
Róth Antal: - Tudtuk, hogy nehéz meccs előtt állunk, ezért minden energiánkra szükségünk volt, hogy a három pontot haza vigyük.

 

 

 

 

 

 

LABDARÚGÓ NB II, NYUGATI CSOPORT, 14. FORDULÓ:

ZTE FC II - KAPOSVÖLGYE 1-2 (1-0)

Zalaegerszeg, 200 néző, vezette: Pintér Csaba (Huszár Balázs, Gyűrűsi Gábor).

ZTE FC II: Pogacsics - Bozsok, Balogh T., Horváth II A., Rácz Sz. - Zsömlye, Mirceta, Petneházi, Kottán K. - Délczeg (Fülöp T., 70.), Pekic. Vezetőedző: Dobos Sándor.

Kaposvölgye: Strublics - Jagodits (Szabó Sz., 42.), Udvari (Stankovics, 59.), Vaskó J., Fellai (Juhász Gy., 34.) - Fodor T., Micsics, Andruskó, Kardos E. - Ivusza, Godslove. Vezetőedző: Horváth Lajos.

Gólszerző: Pekic (32.), ill. Juhász Gy. (75.), Godslove (78.)

 

Igazi rangadónak lehettek tanúi a ZTE FC II hívei (már akik kilátogattak), hiszen a bajnoki tabella harmadik és negyedik helyezett együttese találkozott a ZTE Arénában.

A 32. percben aztán megszerezte a vezetést a Zete gárdája, amikor is Kottán Krisztián bal oldali szabadrúgása után Damir Pekic öt méterről a bal alsóba csúsztatott (1-0).

S amikor a mérkőzés hajrájához közeledve a drukkerek már számolgatni kezdtek az újabb három ponttal, jött a somogyiak huszárvágása. Juhász György egy sarokrúgás után a 75. percben 21 méterről ágyúzott Pogacsics Krisztián hálójába (1-1).

Három perccel ezután pedig Egejum Godslove bólintott a hosszú saroknál két méterről a hálóba (1-2).

EDZŐSZEMMEL:

 

Dobos Sándor: - Kár volt a találkozó végéért, mert addig elfogadhatóan működött játékunk, de a két kihagyás eldöntötte a találkozó sorsát.

Horváth Lajos: - A kitartó munka eredméyne volt győzelmunk, gratulálok játékosaimnak, hogy meg tudták fordítani a meccset.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu