KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GYORI_ETO_FC_B"
Három ponttal távozott a Pécs Győrből 2008. november 9. 15:32 Egy jó iramú mérkőzésen 2-1-re győzött a Pécs együttese a Győri ETO FC B otthonában az NB II Nyugati csoportjának 14. fordulójában. A találkozó 3. percében Eugene szerzett vezetést a zöld-fehéreknek, majd három perccel később Szalai egyenlített büntetőből. A második félidő kiegyenlített játékot hozott, de Berdó fejesének köszönhetően a piros-feketék gyűjtötték be a három bajnoki pontot. A csoport másik vasárnapi találkozóján a Kaposvölgye hátrányból fordítva szintén 2-1-re nyert a Zalaegerszeg második csapatának otthonában. Jelenleg Gyirmót, Pécs, Kaposvölgye a sorrend 14 kör után.
 
Megállították a győriek a Kaposvölgyét 2008. november 2. 15:08 Gólokban gazdag mérkőzésen szakadt meg a Kaposvölgye VSC-Nagyberki remek őszi sorozata a labdarúgó NB II nyugati csoportjában. A tabella harmadik helyén álló somogyiak már 3-1-re is vezettek a győriek B-csapata ellen, végül mégis a vendégek örülhettek a három pontnak... A látottak alapján kijelenthető, hogy a szerencsésebb együttes nyert.
 
Sima gyirmóti győzelem az ETO B ellen 2008. október 10. 19:41 Parádés második félidei játékával 4-1-re győzött hazai pályán a listavezető Gyirmót együttese a Győri ETO B csapata ellen az NB II Nyugati csoportjának tizedik fordulójában. Az első félidőben Tóth Norbert révén szereztek vezetést a hazaiak, majd a második játékrészben Tóth Máté egyenlített a zöld-fehéreknél. A folytatásban viszont már egyértelműen a gyirmótiak játszottak fölényben, akik Tóth második, valamint Nagy László és Polyák révén végül háromgólos győzelemmel gyűjtötték be a három bajnoki pontot.
 
A Budaörs megverte a rangadón a Győrt 2008. október 4. 16:45 A Budaörs hazai pályán 4-2-re verte meg a Győri ETO második csapatát a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 9. fordulójában. A rangadó jó játékot hozott, a hazai együtttes csapatkapitánya, Tüske Roland duplázni tudott. A további gólokon Farkas János, Schafranek Ádám, illetve győri részről Klement Balázs és Pákolicz Dávid osztozott.
 
Csak szépíteni tudtak a kozármislenyiek 2008. szeptember 20. 16:23 Helyzetei a vendéglátó Kozármislenynek is akadtak, ennek ellenére különösebben nagy erőlködés nélkül, idegenben is győzni tudott a Győri ETO II a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának hetedik fordulójában. A látogatók három góljára csak egy válasz érkezett a hazaiak részéről, így előbbiek három gólja egyben három pontot is ért.
 
A Győri ETO II a hajrában robbantott 2008. szeptember 7. 18:42 A győri másodosztályú gárda biztosan múlta felül a vészes gólhiányban szenvedő vendéglátó csapatot 3-1-re a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 5. fordulójában.
 
Gólgazdag mérkőzésen győzött az ETO II 2008. augusztus 30. 20:10 Gólokban gazdag mérkőzésen 6-2-re győzött hazai pályán a Győri ETO FC II együttese az FC Ajka ellen az NB II Nyugati csoportjának negyedik fordulójában. Az első félidőben már 3-0-ra vezettek a hazaiak, majd a fordulás után szépíteni tudtak az ajkaiak, ám a gól után ismét beindultak a győriek és magabiztosan győztek a Gyirmóton rendezett mérkőzésen.
 
Bravúros győri győzelem a Pápa ellen 2008. augusztus 24. 19:47 Az NB II Nyugati csoportjában 1-0-ra győzött hazai pályán a Győri ETO FC B csapata a Pápa együttese ellen. Az első félidőben kialakult a végeredmény Csermelyi góljával, de a második játékrész végén Szabó Zsolt egyenlíthetett volna, ám Varga László, a győriek mezőnyjátékosa bravúrral hárította a pápai játékos tizenegyesét.
 
Sima felcsúti 3-as kilenc győri ellen 2008. augusztus 16. 19:32 A legutóbbi bajnokság második helyezettje, a Felcsút SE Sándor, Bölcsföldi és Móri találatával magabiztosan, 3-0-ra győzött a Győri ETO tartalékcsapata ellen a labdarúgó NB II 2. fordulójában, a Nyugati csoportban. A Felcsútnak ezzel három, a Győrnek egy pontja van két forduló után.
 
Döntetlennel zárult az újoncrangadó 2008. augusztus 10. 19:50 Az NB II Nyugati csoportjának első fordulójában a hazai pályán játszó Győri ETO FC B együttese 1-1-es döntetlent játszott a Százhalombatta ellen. Az első félidőben a vendégek szereztek vezetést Patkó révén, majd a fordulás után a hazai zöld-fehérek egyenlítettek Lappintsnak köszönhetően.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu