A Budaörs megverte a rangadón a Győrt

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 4. 16:45
A Budaörs hazai pályán 4-2-re verte meg a Győri ETO második csapatát a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 9. fordulójában. A rangadó jó játékot hozott, a hazai együtttes csapatkapitánya, Tüske Roland duplázni tudott. A további gólokon Farkas János, Schafranek Ádám, illetve győri részről Klement Balázs és Pákolicz Dávid osztozott.


 

NB II, NYUGATI CSOPORT, 9. FORDULÓ:
BUDAÖRS – GYŐRI ETO B 4-2 (2-1)
Budaörs, 300 néző, vezette: Pánczél (Gyűrűsi, Mohos)
BUDAÖRS: Komora – Csengő, Varga D., Végh, Mihályi – Nagy R., Lalusz, Schafranek (Papp G., 75.), Farkas Á. (Novák, 90+2.) – Tüske, Farkas J. (Bencze, 84.). Vezetőedző: Lucsánszky Tamás.
GYŐR B: Molnár – Dorogi (Gál, 46.), Szemerei, Zámbó, Vető – Klement – Frick, Kiss M. (Berde, 66.), Sánta (Leitold, 84.) – Csermelyi, Pákolicz. Vezetőedző: Klement István.
Gólszerző: Tüske (4., 90+2.), Farkas J. (45. - 11-es), Schafranek (62.) ill. Klement (32.), Pákolicz (66.)
Sárga lap: Szemerei (45.).

 

Rangadóra került sor Budaörsön, ahova a Győri ETO második csapata látogatott. A hazaiak az ötödik, a vendégek a negyedik helyen álltak a forduló előtt, tehát jó meccsre volt kilátás.

Nem is kellett csalódnunk, hiszen az első percekben támadásba lendültek a pályaválasztók, nehéz helyzetbe hozva a győri védelmet. A negyedik percben már meg is szerezték a vezetést, egy jobboldali beadást Tüske fejelt a hálóba.

A Budaörs a folytatásban is sorra alakította ki a helyzeteket, igaz, rendre ki is hagyta azokat. A Győr sem csak a védekezéssel törődött, előttük is adódott több lehetőség, ezek közül Klement Balázs a 32. percben egyet kihasznált, lapos lövése utat találta a jobb alsó sarokba.

A játékosok dolgát nem könnyítette meg a felázott talaj, valamint a kiszámíthatatlanul fújó szél sem. A félidő utolsó negyedórájára az addig remek meccs egy kissé visszaesett, és már úgy tűnt, hogy döntetlennel vonulnak az öltözőbe a csapatok, amikor tizenegyeshez jutott a Budaörs. Farkas Jánost Szemerei Lóránd buktatta, és a megítélt büntetőt a sértett értékesítette.

A 62. percben tovább növelte előnyét a Pest megyei csapat, egy balról érkező beadást Schafranek Ádám csúsztatott a kapuba. A győriek nem sokkal korábban egy tizenegyest kértek számon Pánczél Krisztián játékvezetőn - talán nem is alaptalanul...

A vendégcsapat azonban nem nyugodott bele az eredménybe, a 66. percben Pákolicz Dávid viszonylag szabadon tört be a tizenhatoson belülre, és nagy erővel a léc alá bombázott.

A Budaörs a lefújás előtt Tüske Roland révén újabb gólt szerzett, a csapatkapitány lövése a jobb sarokban kötött ki. A hazai együttes végül 4-2-re nyert.

 

EDZŐSZEMMEL:
Lucsánszky Tamás: - Ha az első félidőben kihasználjuk a helyzeteinket, magabiztosabb lett volna a siker. Így meg kellett elégednünk a megérdemelt győzelemmel.
Klement István: - Rutintalanságunknak köszönhetjük elsősorban a vereséget, de ez az, amiben meccsről meccsre javulhatunk.

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu