KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BUDAÖRSI SC"
NB II: parázs mérkőzés és döntetlen 2009. május 15. 20:46 Egy mérkőzésre került sor a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 26. fordulójában: a 12. helyen álló Integral DAC 1-1-es döntetlent játszott a 9. Budaörssel. A találkozón négy játékost állított ki a játékvezető.
 
Labdarúgó NB II, Nyugat: az élről várhatja a tavaszt a Gyirmót 2008. november 15. 19:06 Jobban kezdett a Budaörs, a második félidei visszafogott játéka miatt mégis 2-0-s vereséggel hagyta el Gyirmótot a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában, a 15. fordulóban. A gólokat Tóth Norbert és Horváth Rudolf szerezte. Ezzel a győzelemmel az élen telelhet Kiprich József együttese.
 
Gól nélküli döntetlen Budaörsön 2008. november 8. 16:26 Hazai fölényt, számos nagy helyzetet és gól nélküli döntetlent hozott a Budaörs-Ajka mérkőzés a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 14. fordulójában.
 
NB II, Nyugati csoport: gólnélküli döntetlen Budaörsön 2008. november 8. 16:05 Gólnélküli döntetlent játszott egymással a Budaörs és az Ajka együttese a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 14. fordulójában.
 
Legyőzte az MTK fiataljait a Budaörs 2008. november 5. 15:13 A fiatalság és a rutin csatáját még az utóbbi nyerte, miután a budaörsi Farkas János és Varga Dániel góljára az MTK második csapata részéről csak Nikházi Márk tudott válaszolni az első félidőben. A 40. perctől ráadásul emberhátrányban játszottak a kék-fehérek, miután a törlesztő Lencse Lászlót kiállította Gaál Gyöngyi játékvezető.
 
A Haladás győzelméhez nem fért kétség 2008. október 29. 17:01 A Ligakupa harmadik körében megmutatkozott a két csapat közötti osztálykülönbség: hiába játszott a mezőnyben tetszetősen a vendég zöld-fehér csapat, a kapu előtti határozatlanságuk azt jelentette, hogy gól és pont nélkül voltak kénytelenek távozni Szombathelyről. A hazaiaknál Tóth Norbert és az egyetlen idegenlégiós, a brazil-portugál kettős állampolgárságú Maikel első gólját szerezte a 2007/2008-as szezonban.
 
Korán örült Baranyában a Budaörs 2008. október 25. 15:40 Hiába vezetett az első félidőben a Budaörs, a második félidőben nyolc perc alatt fordított a hazai pályán játszó Kozármisleny a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában a 12. fordulóban. A szünet után felpörögtek a baranyaiak és
 
Tüske szomorította az Integrál DAC-ot 2008. október 18. 16:18 Az NB II Nyugati csoportjában változatos, jó iramú, de a védelmek remeklésének köszönhetően helyzetekben nem bővelkedő mérkőzésen a Budaörs két szépségdíjas találattal az utolsó negyedórában megfordította a mérkőzést, és legyőzte az Integrál DAC csapatát.
 
Lappints döntött az ETO javára Budaörsön 2008. október 15. 15:44 Küzdelmes, sok helyzetet hozó mérkőzésen a Győr nyerni tudott a lelkes, s helyenként tetszetősen, ügyesen futballozó Budaörs otthonában a Ligakupa őszi csoportkörének második fordulójában.
 
A ZTE FC II nyolcat vágott a Budaörsnek 2008. október 12. 17:08 Nem várt kiütéses, 8-1-s győzelemmel verte a forduló előtt a középmezőnyben tartózkodó Zalaegerszeg II a vasárnapi mérkőzés előtt negyedik Budaörsöt a labdarúgó NB II tizedik fordulójában vasárnap.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu