A ZTE FC II nyolcat vágott a Budaörsnek

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 12. 17:08
Nem várt kiütéses, 8-1-s győzelemmel verte a forduló előtt a középmezőnyben tartózkodó Zalaegerszeg II a vasárnapi mérkőzés előtt negyedik Budaörsöt a labdarúgó NB II tizedik fordulójában vasárnap.


LABDARÚGÓ NB II, NYUGATI CSOPORT, 10. FORDULÓ:
ZALAEGERSZEGI TE FC II - BUDAÖRS 8-1 (5-0)
Zalaegerszeg, 250 néző. Vezette: Király Gergő (Szalai Zsolt, Varga Gábor)
ZTE FC II: Sipos G. - Bozsoki, Balogh T., Kovács G., Varga R. - Sluka, Mirceta, Petneházi (Fülöp T.), Kottán K. - Délczeg, Balázs. Vezetőedző: Dobos Sándor.
BUDAÖRS: Komora - Csengő (Lászka, 37.), Varga D., Végh A., Mihályi T. - Nagy R., Lalusz (Papp G., 53.) - Schafranek, Tüske, Farkas Á. - Farkas J. Vezetőedző: Lucsánszky Tamás.
Gólszerzők: Délczeg (18.,78.), Petneházi (21., 60.), Mirceta (23., 43.), Balázs Zs. (27., 82.); Schafranek (88.).
Sárga lap: Csengő (28.), Végh A. (42.).

 

A kezdeti talán kissé laza futball után a 18. percben indult be a "Zete kettő" gólözöne, akkor egy Igor Mirceta - Délczeg Gergely összjáték után utóbbi elvette a bizonytalankodó vendégkapustól a labdát, majd öt méterről a hálóba helyezett (1-0).

 

Nem kellett várni sokat a következő hazai találatra sem, hiszen a 21. percben Petneházi Márk játszott Délczeghez, ő Balázs Zsoltot választotta, aki lőtt, Komora László elsőre hárított, Petneházi viszont 10 méterről végül a kapuba továbbított (2-0).

 

Két perccel később Balázs a bal oldalról okosan középre gurított, az érkező Mirceta pedig 15 méterről lőtt gólt (3-0). Ezután sem maradt ki sok idő, hiszen a 27. minutumban Kottán Krisztián jobb oldali bedobását Délczeg csúsztatta tovább, jött Balázs, aki 8 méterről a kapussal szembeni csel után a kapuba emelt (4-0).

 

S még mindig nem volt vége az első játékrész góltermésének, mivel a 43. percben Balázs - Kottán K. volt a labda útja, a középpályás balról középre adott, Mirceta pedig ez alkalommal hat méterről volt eredményes (5-0).

 

Fordulás után úgy tűnt, lankad a vendéglátók igyekezete, majd az 57. percben Sluka a jobb oldalról ügyesen ugratta ki Petneházit, ő pedig a labdával robogva egy kicsit helyezett hat méterről a kapuba (6-0).

 

Ezt követően érezhetően visszaesett az iram, s a 78. percig szünet is volt a találatok gyártásában, akkor viszont Mirceta indította Balázst, ő jobbal középre ívelt, Délczeg pedig védőjét és a kapust megelőzve 5 méterről a kapuba lőtt (7-0).

 

A 82. percben Balázs- Kottán K. - Délczeg labdajáratás után Balázshoz került vissza a labda, aki 13 méterről kissé kisodródva mattolta a vendégek portását (8-0).

 

Azért a becsületgól sem maradt el, mivel a lefújás előtt két perccel Lászka Balázs középen kiugratta Schafranek Ádámot, ő mellel átvette a labdát, majd 10 méterről középről lőtt gólt (8-1).

 

A lényegen mindez alig változtatott a zalaiak hatalmas verést mértek az eddig a bajnokságban erőn felül teljesítő Budaörsre és meg is előzték ellenfelüket a tabellán.

 


EDZŐSZEMMEL:
Dobos Sándor: – Jó százalékban használtuk ki helyzeteinket, s talán furcsa amit mondok, de a védekezésünk még mindig szellős kicsit. Ennek ellenére azt mondom, hogy teljesen megérdemelten nyertünk, még ilyen arányban is.
Lucsánszky Tamás: – Enyhén szólva sem a mi napunk volt a mai... Ettől függetlenül gratulálok a hazaiaknak.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu