KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ZTE_B"
Nyerhető mérkőzésen bukott a Barcsi SC 2008. november 2. 15:30 Újabb fontos mérkőzést bukott el hazai környezetben a Barcsi SC: a sereghajtó somogyiak 2-1-re kaptak ki a ZTE FC második csapatától. A házigazda hiába alakított ki helyzeteket, a védelmi megingások megpecsételték a sorsát.
 
A hajrában harcolta ki a sikert a ZTE II 2008. október 25. 16:53 Inkább küzdelmes, mint jó mérkőzésen, 1-0-ra verte a ZTE FC II csapata a legutóbbi nyolc találkozóján veretlen Tatabányát a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában a 12. fordulóban.
 
Baumgartner döntött a Gyirmót javára 2008. október 18. 19:42 Nehezen, de 1-0-ra győzött hazai pályán a Gyirmót együttese a Zalaegerszeg ellen az NB II Nyugati csoportjának 11. fordulójában. Az első félidőben jó iramot és sok helyzetet láthattak a nézők, a hálók azonban nem rezdültek. A második játékrészben beszorították a vendégeket a gyirmótiak, de csak a 89. percben tudtak gólt lőni Baumgartner révén.
 
A ZTE FC II nyolcat vágott a Budaörsnek 2008. október 12. 17:08 Nem várt kiütéses, 8-1-s győzelemmel verte a forduló előtt a középmezőnyben tartózkodó Zalaegerszeg II a vasárnapi mérkőzés előtt negyedik Budaörsöt a labdarúgó NB II tizedik fordulójában vasárnap.
 
Ismét győzött a ZTE FC II együttese 2008. szeptember 28. 18:44 Sima, 3-0-ás vereséget szenvedett a Kozármisleny csapata a Zalaegerszeg második együttese ellen a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában. Így pont nélkül távozott egykori munkaadója otthonából a vendégek edzője, ifj. Mihalecz István.
 
Simán nyert a ZTE B a DAC otthonában 2008. szeptember 20. 18:16 Megérdemelten, 3-1-re győzött az Integral-DAC otthonában a ZTE II együttese az NB II Nyugati csoportjának hetedik fordulójában. Az első félidőben Délczeg és Kottán találatával szerzett kétgólos előnyt a vendégegyüttes, majd a szünet után Bali révén még szépíteni tudtak a hazaiak, ám Mirceta szépségdíjas góljával "helyreállt" a kétgólos különbség a zalaegerszegiek javára.
 
A Győri ETO II a hajrában robbantott 2008. szeptember 7. 18:42 A győri másodosztályú gárda biztosan múlta felül a vészes gólhiányban szenvedő vendéglátó csapatot 3-1-re a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 5. fordulójában.
 
Nem bírt egymással a Batta és a ZTE B 2008. augusztus 16. 19:13 Gólnélküli döntetlent játszott egymással a Százhalombatta és a ZTE-tarcsi az NB II-es labdarúgó bajnokság Nyugati csoportjának második fordulójában. A pest megyei gárda otthonában rendezett mérkőzésen mindkét együttes a biztonságra törekedett az első félidőben. A második felvonásban ugyan aktívabban játszott a Zalaegerszeg, de Hegedűs kapus útját állta minden lövésnek, így a csapatoknak meg kellett elégedniük az egy-egy ponttal.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu