A hajrában harcolta ki a sikert a ZTE II

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 25. 16:53
Inkább küzdelmes, mint jó mérkőzésen, 1-0-ra verte a ZTE FC II csapata a legutóbbi nyolc találkozóján veretlen Tatabányát a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában a 12. fordulóban.


LABDARÚGÓ NB II, NYUGATI-CSOPORT, 12. FORDULÓ:
ZTE FC II - FC TATABÁNYA 1-0 (0-0)
Zalaegerszeg, 250 néző. Vezette: Erdős J. (Butkai Zs., Kovács Z.)
ZTE FC II: Sipos G - Bozsoki, Balogh T., Varga R., Rácz Sz. - Ferkó, Horváth I A., Mirceta, Kottán K. - Délczeg, Sági (Fülöp T., 76.). Vezetőedző: Dobos Sándor.
TATABÁNYA: Dénes - Almási, Nagy Cs., Mátyus, Gellér (Dombai, 89.), Kollár, Farkas V., Vass N. (Szolnoki, 84.) - Flores, Béres - Faragó. Vezetőedző: Octavio Zambrano.
Gólszerző: Ferkó (51.)
Sárga lap: Délczeg (44.), Ferkó (52.), illetve Farkas V. (38.), Kollár (63.), Mátyus (91.).

 

Az a Tatabánya látogatott Zalaegerszegre, amely a legutóbbi nyolc mérkőzésén veretlen maradt, négy győzelem mellett négy döntetlent szerzett és a zalai megyeszékhelyen is tudatni kívánta a kezdeti percekben, hogy leginkább pontokért érkezett.

 

Béres Ferenc volt különösen agilis, hiszen két távoli lövéssel is ijesztegette a vendéglátók portását, Sipos Gábort, aki a későbbieben még sokat tett azért, hogy végül sikerrel vegye a ZTE FC II a találkozót.

 

Hazai oldalon az első játékrészben Sági Gábor veszélyeztetett többször is, de az ő neve mellé korántsem pozitivumként írnánk, hogy nagy lehetőségeket puskázott el a tatabányai kapu előtt.

 

Ami Ságinak nem sikerült, az Ferkó Csabának igen. Kottán Krisztián passza után a jöbbösszekötő helyéről ballal nagy gólt csavart 21 méterről a bal sarokba. Ezután is aktívabb maradt azonban a vendégcsapat, s az 57. percben Sipos kétszer is nagyot védve mentette meg a ZTE-t a góltól.

 

A 71. percben aztán ismét Béres-show-nak lettünk tanúi, előbb egy 19 méteres szabadrúgást küldött jobbal a keresztlécre, majd öt perccel később iegy újabb pontrúgással veszélyeztetett, de ekkor Sipos védett. Kottán Krisztián aztán egy 25 méteres kaput alig elkerülő lökettel zárta le az összecsapás érdemi részeit.


EDZŐSZEMMEL:
Dobos Sándor: – Keményen megdolgoztak a fiúk a három pontért, s nagyon meg is érdemelték ezt a győzelmet.
Octavio Zambrano: – Ellenfelünk defenzív játékának nem találtuk ellenszerét, illetve nem tudtunk védelmükön rést találni. Meggyőződésem, hogy az egy gól hiányzott ahhoz, hogy mi jobban jöjjünk ki ebből a meccsből.



 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu