Pontokat vesztett az élen álló Gyirmót

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 25. 16:30
Gólnélküli döntetlent játszott hazai pályán az Integral-DAC együttese a táblázat élén álló Gyirmót ellen az NB II Nyugati csoportjának tizenkettedik fordulójában. A mérkőzésen a vendégek játszottak mezőnyfölényben, ám egyszer sem sikerült feltörniük a hazaiak védelmét. A helyzetek alapján igazságos eredmény született.


LABDARÚGÁS, NB II NYUGATI CSOPORT, 12. FORDULÓ:
INTEGRAL-DAC – GYIRMÓT 0-0
Győr, 1300 néző. Vezette: Király G. (Janitz G., Varga F.)
INTEGRAL-DAC: Deli – Csikós, Hegedűs, Szabadfi, Fleischhacker – Müller, Szűcs, Bozsik (Pál Sz., 68.), Ludánszki – Laki, Bali (Lajtos, 82.). Vezetőedző: Lengyel Ferenc
GYIRMÓT: Boros – Pirka, Kozmér, Böjte, Szabó Cs. – Ribi (Polyák, 64.), Baumgartner, Horváth R., Nagy L. (Nyári, 85.)– Tóth N., Kovacsics. Vezetőedző: Kiprich József
Sárga lap: Bali (42.), Szűcs (68.) ill. Baumgartner (47.), Kozmér (55.)

A győri rangadóra mintegy ezerháromszáz szurkoló látogatott ki, amelyen a hazai B közép azt a transzparenst függesztette ki a kék-fehérek játékosainak: „Ha a Gyirmótot megveritek, akkor minden ok” – utalva az öt mérkőzés alatt elért egy pontra.

Alacsony iramban kezdődött a találkozó, sok-sok pontatlanság borzolta a kedélyeket. Az első helyzetek a Gyirmót előtt adódtak, ám Kozmér szabadrúgásánál Deli hárított, illetve Ribi passza után Kovacsics maradt le centikkel a labdáról.

A kezdeti gyirmóti mezőnyfölény után a hazaiak is magukra találtak, és Bali fejesénél közel álltak a gólszerzéshez, ám a labda centikkel elsuhant a bal kapufa mellett.

Az első félidő második felében mindkét együttes küzdött a gólért, ám nagyon sok hibával játszott, így egyik háló sem rezdült a szünetig.

A térfélcsere után is az a koreográfia volt jellemző, ami az első félidő végén. Kiegyenlített játék folyt a mérkőzésen, ám komolyabb helyzetet nem láthattak a néző. Az első veszélyes lehetőséget az 59. percben jegyezhettük fel, mikor Laki bal oldali beadása után Müller fejelt öt méterről a kapu bal oldala felé, ám Boros hatalmas bravúrral védett.

A folytatásban a vendégek birtokolták többet a labdát, és beszorították a saját térfelükre a hazaiakat, ám amikor már sikerült feltörni a kék-fehérek védelmét, akkor Deli mentette meg csapatát a góltól.

A találkozó 87. percében végre gólt láthattak a nézők Ludánszki lövése után, asszisztense jelzésére azonban a játékvezető érvénytelenítette a találatot.

 

EDZŐSZEMMEL:
Lengyel Ferenc: - A gólhelyzeteink megvoltak, ráadásul egy szabályos gólunkat nem adták meg. Egy ilyen mérkőzés jobb játékvezetőt érdemelt volna.
Kiprich József: - Úgy érzem, több helyzetünk volt, de igazságos eredmény született.

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu