KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "INTEGRÁL DAC"
NB II: parázs mérkőzés és döntetlen 2009. május 15. 20:46 Egy mérkőzésre került sor a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 26. fordulójában: a 12. helyen álló Integral DAC 1-1-es döntetlent játszott a 9. Budaörssel. A találkozón négy játékost állított ki a játékvezető.
 
Felcsútról rabolt pontot a Tatabánya 2009. május 1. 22:19 Három mérkőzést rendeztek meg pénteken a magyar labdarúgó-bajnokság másodosztályában. a legizgalmasabbnak a korábbi élcsapat Felcsút és a feltörekvő Tatabánya meccse ígérkezett. Ennek ellenére a két együttes találkozója gólnélküli döntetlennel végződött. Nyugaton az Intergál-DAC hazai pályán nem bírt a Kozármislennyel, míg keleten a Békéscsaba a Baktalórántházát múlta felül.
 
Kikapott Győrben a Felcsút 2009. március 27. 20:12 Az Integrál DAC együttese hazai pályán 2-0-ra verte a Felcsútot a labdarúgó NB II nyugati csoportjában, a 19. forduló nyitómérkőzésén.
 
Labdarúgó NB II, Nyugati csoport: Somogyban verték meg a DAC-ot 2008. november 16. 15:21 Győzelemmel zárta az őszt a szezon meglepetéscsapata a labdarúgó NB II nyugati csoportjában. A Kaposvölgye-Nagyberki hazai pályán 1-0-ra nyert az Integrál-DAC ellen, és ezzel megerősítette harmadik helyét a tabellán.
 
Döntetlent játszott a DAC a Barcs ellen 2008. november 8. 15:40 Gólnélküli döntetlent játszott hazai pályán az Integrál-DAC együttese a Barcs ellen az NB II Nyugati csoportjának 14. fordulójában. A szakadó esőben lejátszott mérkőzésen a hazaiak dolgoztak ki több helyzetet, ám egyszer sem tudták feltörni a barcsiak betömörülő védelmét.
 
Megszakadt a Bányász hazai veretlensége 2008. november 1. 15:14 Megszakadt a Tatabánya remek hazai sorozata. A Bányász egy buta kiállítás - no és Bali Péter gólja - miatt veszített az Integrál ellen, így elveszítette három hónapja tartó hazai veretlenségét a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 13. fordulójában. Octavio Zambrano együttese egyenrangú ellenfele volt a győri vendégeknek, ám Lengyel Ferenc gárdája kegyetlenül kihasználta a negyvenpercnyi emberelőnyt, amit Béres Ferenc értelmetlen kiállítása miatt „kapott”.
 
Pontokat vesztett az élen álló Gyirmót 2008. október 25. 16:30 Gólnélküli döntetlent játszott hazai pályán az Integral-DAC együttese a táblázat élén álló Gyirmót ellen az NB II Nyugati csoportjának tizenkettedik fordulójában. A mérkőzésen a vendégek játszottak mezőnyfölényben, ám egyszer sem sikerült feltörniük a hazaiak védelmét. A helyzetek alapján igazságos eredmény született.
 
Tüske szomorította az Integrál DAC-ot 2008. október 18. 16:18 Az NB II Nyugati csoportjában változatos, jó iramú, de a védelmek remeklésének köszönhetően helyzetekben nem bővelkedő mérkőzésen a Budaörs két szépségdíjas találattal az utolsó negyedórában megfordította a mérkőzést, és legyőzte az Integrál DAC csapatát.
 
Az Integrál-DAC bánta a bajai fordítást 2008. október 12. 16:46 Meglepetésre 2-1-es győzelmet aratott az újonc Baja együttese az Integral-DAC otthonában az NB II Nyugati csoportjának 10. fordulójában. Az első félidőben Bali révén még a hazaiak vezettek, ám a második játékrészben Da Silva duplájának köszönhetően tudtak fordítani a vendégek.
 
Szoros végjátékban nyert a Kozármisleny 2008. október 4. 16:57 Sokáig állt gólnélküli döntetlenre a Kozármisleny SE – Integrál DAC NB II-es mérkőzés a labdarúgó NB II Nyugat csoportjában, a 9. fordulóban. Aztán a hazaiak kétszer betaláltak, ezzel minden eldőlni látszott, a vendégek azonban a hajrában szépítettek, ezzel izgalmassá téve a meccset. Végül a baranyaiak 2-1-re győztek, a jól játszó győriek ellen.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu