Szoros végjátékban nyert a Kozármisleny

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 4. 16:57
Sokáig állt gólnélküli döntetlenre a Kozármisleny SE – Integrál DAC NB II-es mérkőzés a labdarúgó NB II Nyugat csoportjában, a 9. fordulóban. Aztán a hazaiak kétszer betaláltak, ezzel minden eldőlni látszott, a vendégek azonban a hajrában szépítettek, ezzel izgalmassá téve a meccset. Végül a baranyaiak 2-1-re győztek, a jól játszó győriek ellen.


 

LABDARÚGÓ NB II, NYUGATI CSOPORT, 9. FORDULÓ
KOZÁRMISLENY SE – INTEGRÁL-DAC 2-1 (0-0)
Kozámisleny, 300 néző, vezette Berger J. (Forgács A., Sebestyén L.)
KOZÁRMISLENY: Mester – Tóth I., Dienes, Éles, Kanizsai – Hergenröder (Laki Z., 60), Horváth A., Szabó B., Tóth Z., Kutyáncsánin (Tassaelmájer, 91.) – Lauer (Kresz, 67.). Vezetőedző: ifj. Mihalecz István.
INTEGRÁL-DAC: Deli – Pásztor (Csikós, 23.), Töltősi, Szabadfi – Müller Zs. (Sarus, 74.), Szűcs (Gál 67.), Ludánszki, Bozsik, Barics – Laki B., Bali. Vezetőedző: Lengyel Ferenc.
Gólszerző: Laki (69.), Tóth Z. (85.), Bali (88.)
Sárga lap: Pásztor (22.), Ludánszki (39.), Kutyáncsánin (50.), Szűcs (64.)

 

Az első félidőben a győri Laki Balázs kétszer is nagy helyzetbe került. Előbb a öt és feles jobb sarkáról lőtt, de Mester Tamás a bal felső sarok felé tartó labdát szögletre nyomta. Azután 16 méterről kísérletezett, ám a bal alsó sarok felé tartó labdát ismét a kozármislenyi kapus mentette, szintén szögletre.

 

A 69. percben Tóth Zoltán spiccel adott egy labdát Laki Zoltán elé, a 16-os jobb sarkánál. A mislenyi támadó befelé cselezett, majd ballal, nyolc méterről, a jobb alsó sarkába lőtt, úgy, hogy közben egy védőn kissé megpattant a labda, de nem volt öngól.

 

A 85. percben Tóth Zoltánt hosszan ugratták ki a bal oldalon. A győri kapus, Deli Zoltán kifutott elé, jóval a 16-oson kívülre, ahol szabályosan ütköztek, de a támadó vitte tovább a labdát, majd 18 méterről az üres kapuba ívelt.

 

A 88. perben Sarus Balázs a baloldalon elhúzott, közére ívelt, ahol Bali Péter a rövid oldalon érkezett, és öt méterről a jobb alsó sarokba fejelt.

 

EDZŐSZEMMEL:
Ifj. Mihalecz István: – Ez a győzelem egy görcsoldó siker volt. Ma többet nyertünk három pontnál.
Lengyel Ferenc: – Nagyszerűen játszott a csapatom, de Fortuna ma nem a mi kezünket fogta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu