KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KOZÁRMISLENY SE"
Felcsútról rabolt pontot a Tatabánya 2009. május 1. 22:19 Három mérkőzést rendeztek meg pénteken a magyar labdarúgó-bajnokság másodosztályában. a legizgalmasabbnak a korábbi élcsapat Felcsút és a feltörekvő Tatabánya meccse ígérkezett. Ennek ellenére a két együttes találkozója gólnélküli döntetlennel végződött. Nyugaton az Intergál-DAC hazai pályán nem bírt a Kozármislennyel, míg keleten a Békéscsaba a Baktalórántházát múlta felül.
 
Mélyrepülésben a Fradi volt csatára 2009. február 25. 17:22 Visszatért tágabb értelemben vett pátriárkájába Bartha László a Ferencváros korábbi labdarúgója. Szerda délelőtt kiderült, a tehetséges játékos az NB II Keleti csoportjában szereplő Kozármisleny csapatához igazolt. Minderről a kilencedik kerületi klub hivatalos honlapja számolt be.
 
Labdarúgó NB II, Nyugati csoport: elpazarolta előnyét a Barcs 2008. november 16. 15:36 Hiába vezetett két góllal a Barcs, végül meg kellett elégednie a döntetlennel a Kozármisleny ellen a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 15. fordulójában. Alig 26 perc után már 2-0-át mutatott az eredményjelző, azonban Kanizsai és Hergerőder révén egyenlítettek a vendégek.
 
Laki gólja döntött Kozármislenyben 2008. november 8. 15:27 Senkinek sem kellett tövig rágnia a körmét, a Kozármiseleny SE – FC Tatabánya labdarúgó-mérkőzésen, az NB II Nyugati csoportjának 14. fordulójában. Jó játékot, különösebb izgalmakat nem tartogatott a mérkőzés. Az egyetlen komoly gólszerzési alkalmával élt a hazai együttes, ezzel nyert is 1-0-ra.
 
Otthon vesztett pontokat a Gyirmót 2008. november 2. 17:59 Meglepetésre gólnélküli döntetlent játszott hazai pályán a listavezető Gyirmót együttese a Kozármisleny ellen az NB II Nyugati csoportjának tizenharmadik fordulójában. A gyirmótiak közel egy félidőt emberelőnyben játszottak Hergenrőder kiállítása után, ám gólt nem sikerült lőniük, így meg kellett elégedniük az egy ponttal.
 
Korán örült Baranyában a Budaörs 2008. október 25. 15:40 Hiába vezetett az első félidőben a Budaörs, a második félidőben nyolc perc alatt fordított a hazai pályán játszó Kozármisleny a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában a 12. fordulóban. A szünet után felpörögtek a baranyaiak és
 
Labdarúgó NB II: a Kozármisleny három gólt lőtt a bajai hálóba 2008. október 18. 17:16 A Kozármisleny NB II-es labdarúgócsapata gond nélkül elhozta a pontokat Bajáról, az idegenbeli győzelmet Laki biztosította be a 86. percben. A baranyaiak ezzel megelőzték Goretich Gábor együttesét a tabellán.
 
Tovább tart az ajkaiak vesszőfutása 2008. október 12. 15:15 A Kozármisleny - Ajka mérkőzés az NB II 10. fordulójából nem marad örökre emlékezetes a szurkolók számára. Egy-egy gól esett a két oldalon, ezen kívül kevés helyzet, szinte semmi izgalom nem borzolta a kedélyeket. Az 1-1-re végződő találkozó után sok beszédtéma nem akadt a hazaindulók között, legfeljebb a kellemes őszi napsütést dicsérhették a távozók.
 
Szoros végjátékban nyert a Kozármisleny 2008. október 4. 16:57 Sokáig állt gólnélküli döntetlenre a Kozármisleny SE – Integrál DAC NB II-es mérkőzés a labdarúgó NB II Nyugat csoportjában, a 9. fordulóban. Aztán a hazaiak kétszer betaláltak, ezzel minden eldőlni látszott, a vendégek azonban a hajrában szépítettek, ezzel izgalmassá téve a meccset. Végül a baranyaiak 2-1-re győztek, a jól játszó győriek ellen.
 
Ismét győzött a ZTE FC II együttese 2008. szeptember 28. 18:44 Sima, 3-0-ás vereséget szenvedett a Kozármisleny csapata a Zalaegerszeg második együttese ellen a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában. Így pont nélkül távozott egykori munkaadója otthonából a vendégek edzője, ifj. Mihalecz István.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu