Otthon vesztett pontokat a Gyirmót

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 2. 17:59
Meglepetésre gólnélküli döntetlent játszott hazai pályán a listavezető Gyirmót együttese a Kozármisleny ellen az NB II Nyugati csoportjának tizenharmadik fordulójában. A gyirmótiak közel egy félidőt emberelőnyben játszottak Hergenrőder kiállítása után, ám gólt nem sikerült lőniük, így meg kellett elégedniük az egy ponttal.


LABDARÚGÁS, NB II NYUGATI CSOPORT, 13. FORDULÓ:
GYIRMÓT SE – KOZÁRMISLENY 0-0
Gyirmót, 300 néző. Vezette: Szőts G. (Butkai Zs., Gyűrüsi G.)
GYIRMÓT: Boros – Pirka (Kiprich , 70.), Kozmér, Böjte, Szabó Cs. (Nyári, 70.) – Ribi, Baumgartner, Horváth R., Polyák – Kovacsics, Tóth N. Vezetőedző: Kiprich József
KOZÁRMISLENY: Antal – Tóth I., Dienes, Éles, Kanizsai – Szabó B., Hergenrőder, Tóth Z. (Kresz, 89.), Horváth A. – Kutyáncsánin (Molnár T., 81.), Lauer (Laki, 60.). Vezetőedző: Mihalecz István
Sárga lap: Pirka (49.), Horváth R. (57.) ill. Lauer (25.), Hergenrőder (28.), Éles (37.)
Kiállítva: Hergenrőder (48.)

A listavezető Gyirmót fogadta a táblázat tizedik helyén álló Kozármisleny együttesét az NB II Nyugati csoportjának tizenharmadik fordulójában.

 

Az első helyzetet a mérkőzés 4. percében jegyezhettük fel Hergerrőder távoli lövésénél, ám utána a hazaiak alakították ki a sorra a lehetőségeket, de egyet sem tudtak gólra váltani.

 

A folytatásban mezőnyjátékot láthattak a nézők, de a találkozó 34. percében könnyen megszerezhette volna a vezetést a Gyirmót együttese. Baumgartner indította a bal oldalon elfutó Ribit, aki a kifutó Antal felett emelt kapura, ám a labda a felső kapufa érintésével ment fölé.

 

A fordulás után nagyobb sebességi fokozatba kapcsoltak a vendéglátók, és a 46. percben Tóth Norbert a kapuba is betalált, ám a játékvezető jogosan nem adta meg a gólt les miatt.

 

A találkozó 48. percében emberhátrányba kerültek a kozármislenyiek egy buta hiba után. Hergenrőder dobta fel magát a gyirmóti tizenhatoson belül, amiért a játékvezető sárga lapot mutatott fel neki, s ezen a mérkőzésen ez volt a második, így a kiállítás sorsára jutott.

 

A hazai emberelőny után mindenki gyirmóti rohamokat várt, ám komolyabb lehetőséget nem tudtak kidolgozni a betömörülő vendégek ellen. A motivációval nem volt gond, ám az utolsó passzokba rendre hiba csúszott. A találkozó 69. percében kellett először igazán nyújtózkodnia Antalnak, a vendégek kapusának, mikor Kovacsics tizennégy méteres lövését ütötte szögletre.

 

A folytatásban is a kék-sárgák birtokolták többet a labdát, míg a vendégek a kontrákban bíztak. Az egyik akció végén közel álltak a gólszerzéshez Kutyáncsánin lövésénél, ám Boros bravúrral védett.

 

A második félidőben gyakorlatilag felbillent a pálya, ám a hazaiak egyszer sem tudták feltörni a kozármislenyi védelmet, így egy pontot szereztek a Gyirmót otthonában.

EDZŐSZEMMEL:
Kiprich József: - Kilencven percen keresztül támadtunk, de nem tudtunk betalálni.
Mihalecz István: - Megérdemelten jutottunk egy ponthoz, főleg úgy, hogy egy félidőt emberhátrányban játszottunk.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu