KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GYIRMÓT SE"
Egy évre elmeszelték a magyar bundázót 2010. május 18. 18:33 Minden, a labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől eltiltották egy évre Kiprich Dánielt, a Gyirmót futballistáját - döntöttek az MLSZ fegyelmi bizottságának keddi ülésén. A testület úgy ítélte meg, hogy a fiatal játékos valóban befolyásolni akarta csapata Tatabánya elleni NB II-es bajnokijának végkimenetelét.
 
Feljelentést tesz az MLSZ a bundaügyben 2010. május 12. 17:27 A gyirmótiak állítólagos megvesztegetési kísérletét jelentő három tatabányai játékos keddi meghallgatását követően Helmeczy László, a Magyar Labdarúgó Szövetség jogi alelnöke úgy döntött, hogy büntetőfeljentést tesz az ügyben.
 
NB II: vesztegetési gyanút jelentettek 2010. május 10. 17:48 A két klub vezetői levélben tájékoztatták Róka Gézát, a Magyar Labdarúgó-szövetség főtitkárát, hogy vesztegetési kísérlet történt az FC Tatabánya-Gyirmót NB II-es bajnoki mérkőzés előtt. Az MLSZ jogászai megtették és meg is teszik a szükséges lépéseket az ügy kivizsgálásáért. Erről az mlsz.hu számolt be.
 
Huszonnégy csapatos lesz az NB II 2009. június 11. 16:54 Harminckét csapat helyett huszonnégy nevezhet az NB II-be a 2010-11-es idénytől - döntött a Magyar Labdarúgó-szövetség rendkívüli ülésén Telkiben.
 
Hiába nyer a Gyirmót, nem lesz NB I-es! 2009. június 4. 09:55 Kétszer utasította el a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) az NB II Nyugati csoportjában szereplő és ott az élen álló Gyirmót elsőosztályú nevezését, ezért a csapat úgy döntött, még egyszer már nem próbálja megkísérteni a szerencséjét. Egyébként tizenhét csapat adta le a nevezését az NB I következő idényére.
 
Nyert a Gyirmót, balhé a pápai rangadón 2009. május 30. 20:52 A listavezető Gyirmót magabiztosan, 2-0-ra győzött a Kozármisleny otthonában a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 28. fordulójában. A két nagy rivális, a Pápa és Pécs találkozóján a hazaiak 1-0-ra nyertek, a vendégszurkolók a lefújás előtt berohantak a pályára. A Lombard a három pont révén megelőzte a pécsieket, feljött a második helyre. Az nb2.hu beszámolója szerint mintegy harminc rendbontó verekedett a pápai pálya közepén.
 
Az MLSZ a Gyirmót legnagyobb ellenfele 2009. május 18. 18:23 Az NB II Nyugati csoportjában listavezető Gyirmót vállalná az NB I-et, ezért fellebbezett a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) döntése ellen.
 
Izgalmas meccs és hét gól Ajkán 2009. március 18. 18:38 Az Ajka játékosai keserű szájízzel ballaghattak le a pályáról a Gyirmót elleni meccs után, amelyet még a labdarúgó NB II 16. fordulójából. A Rába-partiak 4-3-ra verték idegenben a hazaiakat és ezzel már a második helyen állnak a Pécs mögött a tabellán.
 
Labdarúgó NB II, Nyugat: az élről várhatja a tavaszt a Gyirmót 2008. november 15. 19:06 Jobban kezdett a Budaörs, a második félidei visszafogott játéka miatt mégis 2-0-s vereséggel hagyta el Gyirmótot a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában, a 15. fordulóban. A gólokat Tóth Norbert és Horváth Rudolf szerezte. Ezzel a győzelemmel az élen telelhet Kiprich József együttese.
 
Labdarúgó NB II: kétgólos Gyirmót-győzelem Baján 2008. november 8. 16:01 A Gyirmót labdarúgócsapata kétgólos győzelmet aratott Baján az NB II nyugati csoportjának 14. fordulójában. A vendégek halványan kezdtek, azonban a végére belelendültek, és magabiztos győzelmet arattak.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu