Labdarúgó NB II, Nyugat: az élről várhatja a tavaszt a Gyirmót

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 15. 19:06
Jobban kezdett a Budaörs, a második félidei visszafogott játéka miatt mégis 2-0-s vereséggel hagyta el Gyirmótot a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában, a 15. fordulóban. A gólokat Tóth Norbert és Horváth Rudolf szerezte. Ezzel a győzelemmel az élen telelhet Kiprich József együttese.


LABDARÚGÓ NB II, NYUGATI CSOPORT, 15. FORDULÓ:
GYIRMÓT - BUDAÖRS 2-0 (0-0)
Gyirmót, vezette: Bognár Tamás (Huszár Balázs, Dr. Szabó Péter)
GYIRMÓT: Boros - Kozmér, Pék, Szabó Cs., Pirka - Horváth R., Baumgartner, Polyák (Németh, 80.), Kovacsics (Nyári, 73.) - Tóth N., Nagy L. (Pápai, 20.). Vezetőedző: Kiprich József.
BUDAÖRS: Babócsy - Mihályi (Pálinkás, 83.), Lászka (Bencze, 50.), Lalusz, Tüske - Nagy R., Papp, Varga, Farkas J. - Kollár, Farkas Á. Vezetőedző: Lucsánszky Tamás.
Gólszerző: Tóth N. (55.), Horváth R. (88.)
Sárga lap: Horváth R. (57.), Pék (83.), Baumgartner (90.), ill. Kollár (58.), Lalusz (59.), Farkas J. (67.), Nagy R. (86.), Farkas Á. (88.), Papp (90.)

 

 

Az első félidőben inkább a Budaörs akarata érvényesült, a vendégek mezőnyfölényben játszottak. Mégsem sikerült megszerezniük a vezetést. Erre fizettek rá, hiszen fordulás után a hazaiak átvették a kezdeményezést, és Tóth, illetve Horváth révén eldöntötték a találkozót.

 

Az 55. percben Kovacsics szerzett labdát a 16-oson belül, majd középreadását Tóth 5 métről helyezte a kapuba (1-0).

 

Majd a 88. percben Tóth Norbertet vágta fel Farkas János a tizenhatos bal sarkánál. Baumgartner Attila végezhetett el szabadrúgást, a középpályás jól tekert középre, érkezett Horváth és félfordulattal, négy méterről a kapuba lőtt (2-0).

 

Második félidei feljavult játékának köszönhetően megérdemelt győzelmet aratott az őszi első.

 

EDZŐSZEMMEL:
Kiprich József: Gratulálok a csapatnak ehhez a félévhez, külön köszönjük Horváth Ernő és Horváth Ferenc uraknak ezt a nyugodt hátteret.

Lucsánszky Tamás: Hétről hétre megelégszünk a szép játékkal, élhetetlenek vagyunk.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu