Laki gólja döntött Kozármislenyben

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 8. 15:27
Senkinek sem kellett tövig rágnia a körmét, a Kozármiseleny SE – FC Tatabánya labdarúgó-mérkőzésen, az NB II Nyugati csoportjának 14. fordulójában. Jó játékot, különösebb izgalmakat nem tartogatott a mérkőzés. Az egyetlen komoly gólszerzési alkalmával élt a hazai együttes, ezzel nyert is 1-0-ra.


LABDARÚGÓ NB II, NYUGATI CSOPORT, 14. FORDULÓ
KOZÁRMISLENY SE – FC TATABÁNYA 1-0 (0-0)
Kozármisleny, 300 néző, vetette: Oláh G. (Deutsch Sz., Varga F.)
KOZÁRMISELY: Antal – Tóth I., Dienes, Éles, Kanizsai – Szabó B. – Laki (Kersz, 84.), Tóth Z., Horváth A. (Tasselmájer, 65.), Kutyáncsánin (Molnár, 78.) – Lauer. Vezetőedző: ifj. Mihalecz István.
TATABÁNYA: Dénes – Almási, Nagy Cs., Mátyus, Gellér (Vámosi, 77.) – Kollár, Farkas, Vass (Jakab, 79.), Flores – Faragó, Dombai (Szolnoki, 57.). Vezetőedző: Octavio Zambrano.
Gólszerző: Laki (67.)
Sárga lap: Szabó B. (54.), Gellér (67.), Almási (74.), Szolnoki (78.)

 

Az első félidő első 35 perce kevés izgalmat és eseményt tartogatott. Csak az utolsó tíz percben pezsdült meg egy kissé a pályán a játék. Az a szakasz inkább a tatabányaiak számára volt kedvezőbb, néhány helyzetecskét is kialakítottak a vendégek.

 

A 67. percben Lauer Norbert a tatabányai félpályán, közel a felezővonalhoz a jobbösszekötő helyén kiugró Laki Zoltán hozta játékba, akit egy védő szerelhetett volna, ha nem rúg lyukat. A támadó kapura tört, majd 12 méterről a jobb alsó sarokba lőtt.

 

EDZŐSZEMMEL
Ifj. Mihalecz István: – Az ellenfél jól futballozott, mi meg nyertünk.
Octavio Zambrano: – Ez a kicsi pálya nem volt alkalmas arra a játékra, amit mi elterveztünk. Ennek ellenére meg kell dicsérni a hazaiakat, mert az egyetlen jelentős helyzetüket értékesítették.

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu