KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TATABÁNYA FC"
Újra együtt a magyar foci csillagai 2011. június 16. 14:08 A klub két korábbi válogatott játékosa, Vincze István szakmai igazgatóként, Kiprich József pedig vezetőedzőként tér vissza az NB II Nyugati csoportjában szereplő Tatabánya labdarúgócsapatához, amelynek neve Duna FC Tatabányára változik. A tervek szerint a csapat stadionját Grosics Gyuláról, az Aranycsapat legendás kapusáról szeretnék elnevezni, erre várhatóan augusztusban, egy gálamérkőzés keretein belül kerül sor.
 
NB II: vesztegetési gyanút jelentettek 2010. május 10. 17:48 A két klub vezetői levélben tájékoztatták Róka Gézát, a Magyar Labdarúgó-szövetség főtitkárát, hogy vesztegetési kísérlet történt az FC Tatabánya-Gyirmót NB II-es bajnoki mérkőzés előtt. Az MLSZ jogászai megtették és meg is teszik a szükséges lépéseket az ügy kivizsgálásáért. Erről az mlsz.hu számolt be.
 
Felcsútról rabolt pontot a Tatabánya 2009. május 1. 22:19 Három mérkőzést rendeztek meg pénteken a magyar labdarúgó-bajnokság másodosztályában. a legizgalmasabbnak a korábbi élcsapat Felcsút és a feltörekvő Tatabánya meccse ígérkezett. Ennek ellenére a két együttes találkozója gólnélküli döntetlennel végződött. Nyugaton az Intergál-DAC hazai pályán nem bírt a Kozármislennyel, míg keleten a Békéscsaba a Baktalórántházát múlta felül.
 
Volt tatabányai legenda a kispadon 2009. január 2. 10:53 Octavio Zambrano távozását követően P. Nagy Lászlót nevezték ki a másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Tatabánya vezetőedzőjének. A szakember megbízatása egyelőre a tavaszi szezon végéig szól.
 
Labdarúgó NB II: az MLSZ helyt adott a Tatabánya óvásának 2008. november 21. 12:08 A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága helyt adott a Tatabánya FC óvásának, így az NB II 13. fordulójában lejátszott, Integrál DAC elleni bajnoki mérkőzés három pontját 3-0-ás gólkülönbséggel megkapta a csapat.
 
Tatabánya: Elbocsátották a csapat edzőit 2008. november 17. 17:05 A klub nehéz gazdasági helyzetére hivatkozva az FC Tatabánya vezetése megvált az NB II-es labdarúgócsapat két edzőjétől. Octavio Zambrano vezetőedző jövő nyárig szóló szerződését mondta fel Török József ügyvezető, míg Dajka László szakmai koordinátor december végén lejáró kontraktusát nem hosszabbították meg. Az új tréner neve egyelőre nem ismert.
 
Laki gólja döntött Kozármislenyben 2008. november 8. 15:27 Senkinek sem kellett tövig rágnia a körmét, a Kozármiseleny SE – FC Tatabánya labdarúgó-mérkőzésen, az NB II Nyugati csoportjának 14. fordulójában. Jó játékot, különösebb izgalmakat nem tartogatott a mérkőzés. Az egyetlen komoly gólszerzési alkalmával élt a hazai együttes, ezzel nyert is 1-0-ra.
 
Megszakadt a Bányász hazai veretlensége 2008. november 1. 15:14 Megszakadt a Tatabánya remek hazai sorozata. A Bányász egy buta kiállítás - no és Bali Péter gólja - miatt veszített az Integrál ellen, így elveszítette három hónapja tartó hazai veretlenségét a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 13. fordulójában. Octavio Zambrano együttese egyenrangú ellenfele volt a győri vendégeknek, ám Lengyel Ferenc gárdája kegyetlenül kihasználta a negyvenpercnyi emberelőnyt, amit Béres Ferenc értelmetlen kiállítása miatt „kapott”.
 
Magabiztosan győzte le a Bányász a Győrt 2008. október 18. 16:19 Tovább tart a Tatabánya lendülete, Octavio Zambrano vezetőedző rendkívül fiatal és lelkes csapata meglehetősen könnyedén győzte le hazai pályán 3-0-ra a Győri ETO második gárdáját, így zsinórban nyolcadik mérkőzésén sem talált legyőzőre. A találkozón Béres Ferenc két gólt szerzett, így ő bizonyult az összecsapás legjobbjának.
 
A Pápa döntetlenezett a Tatabányával 2008. október 12. 20:37 Döntetlent játszott a Lombard Pápa labdarúgócsapata hazai pályán a Tatabánya együttesével az NB II Nyugati csoportjának 10. fordulójában. Kovács László együttese hiába jutott vezetéshez már a mérkőzés elején, mégis csupán egy pontot szerzett.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu