A Pápa döntetlenezett a Tatabányával

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 12. 20:37
Döntetlent játszott a Lombard Pápa labdarúgócsapata hazai pályán a Tatabánya együttesével az NB II Nyugati csoportjának 10. fordulójában. Kovács László együttese hiába jutott vezetéshez már a mérkőzés elején, mégis csupán egy pontot szerzett.


 


NB II, NYUGATI CSOPORT, 10. FORDULÓ:
LOMBARD PÁPA – TATABÁNYA 1-1 (1-1)
Pápa, 900 néző, vezette. Kovács(Huszár,dr.Szabó)
PÁPA: Szűcs – Fehér Zs., Farkas A., Kovács, Tóth G. – Varga G., Imrik, Schrancz, Gyömbér (Venczel 80.) – Rebryk, Szabó Zs. (Germán 64.). Vezetőedző:Kovács László
TATABÁNYA: Dénes – Almási, Nagy Cs., Mátyus, Gellért – Kollár, Farkas V., Vass, Béres – Flores (Vámosi 90.), Faragó (Faragó 74.). Vezetőedző: Octavio Zambrano
Gólszerző: Farkas A. (5.- 11-esből) ill. Faragó (31.)
Sárga lap: Farkas A. (30.), Imrik (60.), Rebryk (63.) ill. Mátyus (5.), Nagy Cs. (56.), Flores (66.), Béres (81.), Kollár (90+1.)

 

A hazaiak egy rosszul sikerült tatabányai szerelési kísérlet után, büntetőből, már az ötödik percben megszerezték a vezetést. A vendégeket ez nem törte le és felvállalták a nyílt sisakos játékot.

 

Igaz, a pápaiak előtt a folytatásban több helyzet adódott, sőt a 29. percben Imrik a baloldali kapuvasat találta telibe. Nem sokkal később mégis a tatabányaiak örülhettek gólnak egy Flores-Faragó összjáték után.

 

A második játékrészben mindkét csapat nagy erőket mozgósított a győzelem érdekében. A játék változatos volt, hol az egyik kapu előtt, hol a másik előtt volt a labda. Az 59. percben Tóth G. fejese a felsőléc tetejéről pattant vissza játéktérre, ami után a vendégek védelme csak üggyel-bajjal tisztázott.

 

A hajrában Germán találhatott volna a kapuba, de 14 méterről leadott lapos lövését Dénes nagyszerű vetődéssel ütötte ki a mezőnybe, így már nem változott az eredmény. A kiosztott nyolc sárga lap jól mutatja a pályán folyt küzdelem nagyságát.

 

 

EDZŐSZEMMEL:
Kovács László: - Egy összeállt Tatabánya ellen játszottunk. Nyerhettünk volna, hiszen az egyenlítésig még voltak további helyzeteink. Az egyenlítés után már csak a küzdelem dominált.
Octavio Zambrano: - Tudtuk, hogy egy jó ellenfél ellen lépünk pályára. Időnként volt egy kis foci, a többi meló és csúszás-mászás volt. A mérkőzés ritmusa jó volt, pozitívnak tartom az egy pontot.

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu