Korán örült Baranyában a Budaörs

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 25. 15:40
Hiába vezetett az első félidőben a Budaörs, a második félidőben nyolc perc alatt fordított a hazai pályán játszó Kozármisleny a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában a 12. fordulóban. A szünet után felpörögtek a baranyaiak és


LABDARÚGÓ NB II, NYUGATI CSOPORT, 12. FORDULÓ:
KOZÁRMISLENY SE – BUDAÖRSI SC 2-1 (0-1)
Kozármisleny, 400 néző, vezette: Arany T. (Pánczél K., Beidek A.)
KOZÁRMISLENY SE: Mester – Tóth I., Éles, Dienes, Kanizsai – Hegenröder, Szabó B. (Laki, a szünetben), Tóth Z., Horváth A., Kutyáncsánin (Kresz, 68.) – Lauer (Tasselmájer, 87.). Vezetőedző: ifj. Mihalecz István.
BUDAÖRS: Babócsy – Csengő, Varga D., Végh – Nagy R. (Schafranek, 64.), Lászka (Papp G., 76.) , Lalusz (Bencze, 81.), Novák, Farkas Á. – Farkas J., Tüske. Vezetőedző: Lucsánszky Tamás.
Gólszerző: Lauer (52.), Laki (60.) ill. Tüske (40.)
Sárga lap: Szabó B. (26.), Csengő (70.)

 

A 40. percben hazai védőfalon átemelve indították a támadást a budaörsiek. Az ívelt labda a kaputól öt méterre álló Tüske Roland elé hullott, aki még a földet érés előtt, egyből, jobb belsővel a kapu baloldalába lőtt.

 

A második félidőben felpörögtek a hazaiak és hamar egyenlítettek. Az 52. percben a vendégvédők elméláztak, közöttük lépett ki Lauer Norbert, majd eltolta a labdát a kapus mellett s, aztán a jobboldali ötös sarkáról a kapu közepébe gurított.

 

Alig nyolc perccel később pedig fordított a Kozármisleny. Egy felívelt labdára Laki Zoltán és Babócsy András indult egyszerre, majd a 16-oson kívül összecsaptak. A labda a támadó elé került, aki gyorsan kapcsolt, egyből az üresen maradt kapuba gurított.

 

EDZŐSZEMMEL
Ifj. Mihalecz István: – A második félidőben mind akaratban, mind mentálisan óriásit javultunk, ennek köszönhetjük, a létfontosságú győzelmet.
Lucsánszky Tamás: – Saját magunknak köszönhetjük, hogy 0-1 után, tompa futballunkkal veszítettünk.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu