Ismét győzött a ZTE FC II együttese

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 28. 18:44
Sima, 3-0-ás vereséget szenvedett a Kozármisleny csapata a Zalaegerszeg második együttese ellen a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában. Így pont nélkül távozott egykori munkaadója otthonából a vendégek edzője, ifj. Mihalecz István.



LABDARÚGÓ NB II, NYUGATI CSOPORT, 8. FORDULÓ:
ZALAEGERSZEGI TE FC II - KOZÁRMISLENY SE 3-0 (1-0)
Zalegerszeg, ZTE Aréna, 600 néző. Vezette: Kulcsár Katalin (Böcskei Balázs, Péter Tamás)
ZTE FC II: Sipos G. - Bozsoki, Kovács G., Varga R., Kocsis A. - Alomerovics, Mirceta (Petneházi, 40.), Kottán K. (Ferkó, 76.), Horváth II. András - Pekic, Délczeg. Vezetőedző: Dobos Sándor.
KOZÁRMISLENY: Antal - Suba (Müller, 62.), Dienes, Éles, Tóth I. - Horváth Adrián, Tóth Z., Kutyáncsányin (Tasselmajer, 50.), Szabó B. (Laki, 46.) - Hergenrőder, Lauer. Vezetőedző: ifj. Mihalez István.
Gólszerzők: Délczeg (45.), Petneházi (48.), Pekic (80.)

 

A forduló többi mérkőzéséhez hasonlóan, Zalaegerszegen is egyperces gyászszünetet tartottak Illovszky Rudolf emlékre.

A 17.percben Délczeg Gergely, a hazaiak csatára még hibázott egy kecsegtető szituációban, és nem sokkal később így járt a vendégek részéről Tóth Zoltán is, akinek próbálkozását bravúrral védte Sipos Gábor.

A helyzeteket követően alapvetően a mezőnyjáték dominált, s már mindenki a félidő végét várta, amikor megvillant Délczeg és a 45. percben Pekic lekészített labdáját 15 méterről, a kapust is becsapva juttatta a hálóba.

Petneházi Márk révén tovább növelte előnyét a hazai csapat, miután a középpályás a 48. percben egy felpörgő labdát továbbított tíz méterről a bal alsó sarokba.

Ez már alapvetően meghatározta a mérkőzés további menetét, és hogy a hazaiak kerekebbé tegyék a történéseket, még egy lapáttal rátettek addigi teljesítményükre.

A 80. percben Ferkó Csaba adott be balról, és Damir Pekic, a szlovén első osztályú bajnokág 2001-ben 23 találatos gólkirálya kilenc méterről, középről a kapuba helyzett.

EDZŐSZEMMEL:
Dobos Sándor: Jól küzdő csapatom úgy gondolom, magabiztos teljesítménnyel nyerte meg a mérkőzést.
ifj. Mihalecz István: Az első félidő végén és a második elején esett hazai találat mindent eldöntött.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu