Labdarúgó NB II, Nyugati csoport: elpazarolta előnyét a Barcs

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 16. 15:36
Hiába vezetett két góllal a Barcs, végül meg kellett elégednie a döntetlennel a Kozármisleny ellen a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 15. fordulójában. Alig 26 perc után már 2-0-át mutatott az eredményjelző, azonban Kanizsai és Hergerőder révén egyenlítettek a vendégek.


LABDARÚGÓ NB II, NYUGATI CSOPORT, 15. FORDULÓ:
BARCSI SC - KOZÁRMISLENY 2-2 (2-1)
Barcs, 200 néző. Vezette: Pintér Cs. (Kovács Z., Török K.)
BARCS: Kuczkó - Stilet, Kőkúti, Horváth P., Pókos - Bakó, Tolnai (Eszlátyi, 66.), Ferenczi (Tahirovics, 88.), Kollega K. - Kordé, Tompa (Iván, 56.). Szakmai igazgató: Toma Árpád.
KOZÁRMISLENY: Antal - Tóth I., Dienes, Éles, Kanizsai - Szabó B. (Nagy M., 76.) - Laki, Hergerőder, Horváth A., Kutyáncsányin (Tóth Z., 46.) – Lauer (Suba, 84.). Vezetőedző: ifj. Mihalecz István.
Gólszerző: Kordé (1. p.), Tolnai (26.), illetve Kanizsai (45+1., 11-esből), Hergerőder (59.).
Sárga lap: Kollega (40.), Kőkúti (49.) illetve Dienes (5.), Kanizsai (26.), Tóth I. (28.),

 

Hazai szempontból szenzációsan indult a szezonzáró találkozó: a barcsiak már az első támadásuk végén megszerezték a vezetést. Az első percben Kordé vette be a baranyai kaput: a 40. másodpercben 10 méterről gurított a kapus mellett a jobb alsó sarokba. (1-0).

 

A kezdeti sokk után átvette az irányítást a Kozármisleny. A 9. percben Hergerőder került helyzetbe, de Kuczkó bravúrral mentett. A folytatásban is a vendégek veszélyeztettek, Kuczkó kapusnak többször is volt dolga. A 26. percben aztán a Barcs növelte az előnyt: nagy védelmi hiba után Tolnai elfektette a kapust, és 10 méterről a kapu közepébe lőtt. (2-0)

 

A szünet előtt Hergerőder nagyot esett a hazai védők szorításában. A bíró megadta a vitatható tizenegyest, Kanizsai pedig magabiztosan bombázott a kapu bal oldalába. (2-1). Az 59. percben egyenlített a Kozármisleny: pontos beadás után Hergerőder 8 méterről a kapu közepébe fejelt. (2-2).

 

Az utolsó 15 percet végigtámadta a Barcs, de már nem változott az eredmény. A vendégek kétgólos hátrányt dolgoztak le, így rászolgáltak az egy pontra.

 


EDZŐSZEMMEL:
Toma Árpád: – 2-0 után nem tudtunk élni a lehetőséggel. A megítélt tizenegyest kicsit szigorúnak éreztem.
Ifj. Mihalecz István: – Az első félidőben két gólt is összehoztunk az ellenfélnek, utána viszont a helyzeteink harmadát értékesítettük.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu