Döntetlent játszott a DAC a Barcs ellen

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 8. 15:40
Gólnélküli döntetlent játszott hazai pályán az Integrál-DAC együttese a Barcs ellen az NB II Nyugati csoportjának 14. fordulójában. A szakadó esőben lejátszott mérkőzésen a hazaiak dolgoztak ki több helyzetet, ám egyszer sem tudták feltörni a barcsiak betömörülő védelmét.


LABDARÚGÁS, NB II NYUGATI CSOPORT, 14. FORDULÓ:
INTEGRÁL-DAC – BARCSI SC 0-0
Győr, 150 néző. Vezette: Gál Gyöngyi (Márton Zsolt, Csák János)
DAC: Deli – Csikós, Hegedűs, Szabadfi, Barics – Lajtos, Müller, Bozsik (Pál Sz., 71.), Ludánszki (Sarus, 46.) – Laki, Bali. Vezetőedző: Lengyel Ferenc
BARCS: Kuczkó – Stilet, Kőkuti, Horváth P., Pókos – Bakó, Tolnai, Ferenczi G. (Gálosi, 90.), Kollega (Iván, 79.) – Kordé, Tompa (Tahirovics, 55.). Vezetőedző: Toma Árpád
Sárga lap: Csikós (38.), Barics (56.) ill. Pókos (36.), Bakó (52.), Kollega (61.)

 

A forduló előtt a táblázat tizenkettedik helyén álló Integrál DAC együttese fogadta az utolsó helyezett Barcs csapatát az NB II Nyugati csoportjának tizennegyedik fordulójában.

Az egész napos esőzés kicsit sem könnyítette meg a két csapat dolgát a folyamatos játékban, hiszen rendkívül csúszós talajon kellett játszaniuk.

Az első tizenöt percben magához ragadta a kezdeményezést a hazai együttes, és többet is birtokolta a labdát, mint a vendégek, ám komolyabb helyzetet nem tudott kialakítani. A találkozó 12. percében ugyan a kapuba találtak a kék-fehérek Bali révén, ám a játékvezető szerint szabálytalanul szerezte meg a győriek csatára a labdát Kuczkótól.

A folytatásban is a vendégegyüttes térfelén tartózkodtak többet a csapatok, de továbbra is csak mezőnyjátékot láthattak a nézők, akik unalmukban jogosan kiabáltak a játékosoknak, hogy gól nélkül nem lehet mérkőzést nyerni.

Fordulás után is a hazaiak támadtak többet, és a találkozó 53. percében közel álltak a gólszerzéshez, ám Laki bal oldali beadásáról centikkel maradt le a középen berobban Bali, így továbbra sem láthattak gólt a szakadó esőben kilátogató szurkolók.

A második félidő derekán magához találtak a vendégek, és a helyzeteknél egy kicsit pontosabban játsszák meg az utolsó passzokat, akkor meglepetést is szerezhettek volna.

A második félidő utolsó szakaszában számos helyzetet alakított ki az Integrál DAC együttese, ám gólt nem sikerült szerezniük. A legnagyobb lehetőség Lajtos jobb alsó sarok felé tartó lövésénél volt, de Kuczkó bravúrral hárítani tudott.

 

 

EDZŐSZEMMEL:
Lengyel Ferenc: - A mezőnyfölényünk miatt felbillent a pálya, de egy szabályos gólunkat ismét elvettek.
Toma Árpád: - Végig védekeztük a mérkőzést, de ezt jól csináltuk.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu