Labdarúgó NB II, Nyugati csoport: Somogyban verték meg a DAC-ot

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 16. 15:21
Győzelemmel zárta az őszt a szezon meglepetéscsapata a labdarúgó NB II nyugati csoportjában. A Kaposvölgye-Nagyberki hazai pályán 1-0-ra nyert az Integrál-DAC ellen, és ezzel megerősítette harmadik helyét a tabellán.


MAGYAR LABDARÚGÓ NB II, NYUGATI CSOPORT, 15. FORDULÓ

KAPOSVÖLGYE-NAGYBERKI - INTEGRÁL DAC 1-0 (0-0)

Nagyberki, 150 néző. V.: Kovács J. Z. (Deutsch, Kepe)

NAGYBERKI: Strublics - Szabó Sz.,, Udvari, Vaskó, Juhász – Kardos (Rompos, 82.), Andruskó, Micsics (Huzmi, 66.), Fodor - Godslove, Ivusza (Kalmár, 66.). Vezetőedző: Horváth Lajos.

INTEGRÁL DAC: Deli - Csikós, Szabadfi, Hegedűs, Barics - Müller, Szűcs L., Ludánszki (Fleishakker, 50.), Bozsik (Pál, 81.) - Bali, Baki (Lajtos, 57.). Vezetőedző: Lengyel Ferenc.

Gólszerző: Huzmi (80.)

Sárga lap: Szabó Sz. (27.), Kardos (77.), illetve Hegedűs (28.)

Piros lap: Csikós (90.)

 

A találkozó napján hatalmas köd ereszkedett Nagyberkire, de ez nem igazán nyomasztotta a hazaiakat: a somogyi együttes futballistái felszabadultan játszhattak, mert a záró fordulóban - a szombati eredmények alakulása miatt - már nem léphettek sem előre, sem hátrébb a tabellán.

A szezon félidejében elért harmadik helyezés viszont minden idők eddigi legjobb eredményének számít Nagyberkiben. A héten a sérültek is felépültek, így Horváth Lajos vezetőedző a legjobb formában lévő labdarúgókat küldhette a pályára a győriek ellen.

Az első félidőben többet birtokolta a labdát a vendéggárda, de nem jelentett veszélyt a Kaposvölgye kapujára. A hazaiak két nagy helyzetet alakítottak ki: a 25. percben Ivusza 17 méteres lövését védte bravúrral Deli kapus, a 40. percben pedig Kardos fejelte le a labdát a vendégkapu előtt, de lemaradtak a társak a "gólpasszról".

A második félidőre kisütött a Nap, és az események is felpörögtek. A hazaiak sokat támadtak, és a 80. percben góllá érett a fölényük. Godslove jobb oldali beadása után Andruskó lefejelte a labdát, az érkező Huzmi pedig 14 méterről a kapu közepébe bombázott. Az utolsó percben Csikóst kakaskodás miatt kiállította a játékvezető. A második félidei játékával megérdemelten nyert a Kaposvölgye.


EDZŐSZEMMEL

Horváth Lajos: - Rendkívül küzdelmes mérkőzésen a több helyzetet kidolgozó csapatom rászolgált a sikerre.

Lengyel Ferenc: - Akkor kaptuk a gólt, amikor már bíztunk a döntetlenben.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu