A Győri ETO II a hajrában robbantott

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 7. 18:42
A győri másodosztályú gárda biztosan múlta felül a vészes gólhiányban szenvedő vendéglátó csapatot 3-1-re a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 5. fordulójában.


LABDARÚGÓ NB II, NYUGATI CSOPORT, 5. FORDULÓ:
ZTE FC II - GYŐRI ETO FC II 1-3 (0-1)
Zalaegerszeg, 400 néző. Vezette: Kovács J. Zoltán (Pánczél, Gyűrűsi).
ZTE FC II: Pogacsics - Bozsoki, Balogh T., Kovács G., Varga R. - Dóczi, Horváth II A. (Hegedűs, 74.), Petneházi, Kottán K. (Kottán Gy., 81.) - Sági (Fülöp, 46.), Délczeg. Vezetőedző: Dobos Sándor.
GYŐRI ETO FC II: Varga Z. - Dorogi, Tóth M., Szemerei, Vető - Frick (Kiss Sz., 46.), Cseri T., Berde, Klerment (Lappints, 34.) - Csermelyi, Varga L. (Sánta, 67.). Vezetőedző: Klement István.
Gólszerző: Petneházi (62.), ill. Csermelyi (23.), Kiss Sz. (80.), Berde (84.)
Sárga: Kottán K. (31.), Fülöp (70.), Horváth II A. (73.), ill. Szemerei (82.)

Nem úgy kezdődött a találkozó, hogy a két NB I-es gárda második számú csapatának ütközete a győriek győzelmét hozza, hiszen a hazaiak az első negyedórában gyártották az ígéretesebbnél ígéretesebb lehetőségeket.

 

Aztán ahogy az a futball törvényei szerint történni szokott, a vendégek a 23. percben egyszer lódultak egyet előre, s Frick jobb oldali beadása után Csermelyi pörgetett a vendéglátók kapujába (0-1).

A ZTE ezután sem tudott semmi érdemlegeset kezdeni ellenfelével, igaz, ment előre becsülettel, de az átütőerő hiányzott játékából.

 

A helyzet a szünet után sem változott, mi több, vészesen esett a színvonal is, így maradt a céltalan labdajáratás, az unalomba a 62. percben Petneházi alakítása hozott némi üde színfoltot, amellyel 1-1-re alakult a találkozó állása.

 

Ez sem tudta azonban felpörgetni a Zetét, s a jóval frissebbnek tűnő győriek a hajrában végül két okos és higgadt találattal döntötték el a meccs sorsát.

 


EDZŐSZEMMEL:
Dobos Sándor: A mai találkozón mindkét kapu előtt pontatlanok voltunk, ez vezetett elsősorban a vereségünkhöz.
Klement István: Győzelmünkhöz ezen a mérkőzésen kellett a szerencse is, illetve az, hogy a fiúk harcosságával az egész mérkőzés folyamán nem volt probléma.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu