Döntetlennel zárult az újoncrangadó

Szerző: shLétrehozva: 2008. augusztus 10. 19:50
Az NB II Nyugati csoportjának első fordulójában a hazai pályán játszó Győri ETO FC B együttese 1-1-es döntetlent játszott a Százhalombatta ellen. Az első félidőben a vendégek szereztek vezetést Patkó révén, majd a fordulás után a hazai zöld-fehérek egyenlítettek Lappintsnak köszönhetően.


NB II, NYUGATI CSOPORT, 1. FORDULÓ
GYŐRI ETO FC B – SZÁZHALOMBATTA 1-1 (0-1)
Győr, vezette: Kovács J. Zoltán
Győri ETO FC B: Molnár – Dorogi, Kovács II. Z. (Szemerey 72.), Zámbó, Pintér – Copa, Klement (Berde 75.), Lappints, Varga L. (Vető 46.) – Cseri, Csermelyi Vezetőedző: Klement István
Százhalombatta: Nagy E. – Fejős, VaSs, Janovics, Béres – Tereánszki (Henrik 90.), Szabó Z., Lannert (Szép 90.), Patkó – Gábor (Bakó 70.), Disztl Vezetőedző: Gálvölgyi István
Gólszerző: Lappints (57.) ill. Patkó (45.)
Sárga lap: Kovács II. Z. (65.), Berde (81.), Szabó (84.)

 

 

Eseménytelen első félidő volt, egyik csapat sem veszélyeztetett sokat. A 45. percben váratlanul megszerezte a vezetést az együttes: egy kiugratás után Patkó 12 méterről lőtt, a labda a bal oldali kapufa segítségével talált utat a hálóba.

 

Szünet után az ETO jóval többet támadott, többet birtokolta a labdát, ami a helyzetekben is megmutatkozott. Az 57. percben ennek eredménye is lett, egy kapu előtti kavarodás után Lappints elé került a labda, aki öt méterről, ballal kapu közepébe lőtt.

 

A gólt követően is inkább az ETO támadott, de a Százhalombatta együttese tartotta az eredményt, és végül igazságos döntetlen született az újoncrangadón.

 

EDZŐSZEMMEL
Klement István: Rutintalanságunk a gólhelyzetek rossz kihasználásában mutatkozott meg, de lesz ez még jobb is.
Gálvölgyi István: Mindkét csapat a jó játékra törekedett, bár a hazai csapat többet birtokolta a labdát, de úgy gondolom az egy pontra rászolgáltaunk.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu