Megállították a győriek a Kaposvölgyét

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 2. 15:08
Gólokban gazdag mérkőzésen szakadt meg a Kaposvölgye VSC-Nagyberki remek őszi sorozata a labdarúgó NB II nyugati csoportjában. A tabella harmadik helyén álló somogyiak már 3-1-re is vezettek a győriek B-csapata ellen, végül mégis a vendégek örülhettek a három pontnak... A látottak alapján kijelenthető, hogy a szerencsésebb együttes nyert.


 

LABDARÚGÓ NB II., NYUGATI CSOPORT, 13. FORDULÓ:
KAPOSVÖLGYE VSC-NAGYBERKI – GYŐRI ETO FC II 3-4 (2-0)

Nagyberki, 200 néző, vezette: Király K. (Kovács Z., dr. Szabó P.)

NAGYBERKI: Strublics – Jagodits, Vaskó, Udvari, Fellai (Juhász, 64.) – Huzmi, Andruskó, Fodor (Micsics, 70.), Kalmár (Hock, 82.) – Kardos, Godslove. Vezetőedző: Horváth Lajos.

GYŐR II: Molnár – Dorogi, Szemerei, Kovács II. Z., Vető - Kiss M. (Kiss Sz., 41.), Eugene, Berde (Planéta, 83.), Copa (Sánta, 78.) – Pákolicz, Csermelyi. Vezetőedző: Klement István.

Gólszerzők: Andruskó (30., 36.), Huzmi (58.), illetve Kiss Sz. (46.), Dorogi (62., 67.), Pákolicz (83.)

Sárga lap: Berde (70.), Eugene (78.)

Az elmúlt hetekben menetelő nagyberki együttes a győriek második számú csapatát látta vendégül, és hazai pályán szerette volna folytatni jó sorozatát.

Az erős kerettel érkező vendégek jól megszervezték játékukat, az első félórában a két tizenhatos között pattogott a labda, nagy helyzetet nem láthattak a nézők.

A 30. percben némileg váratlanul megszerezte a vezetést a Kaposvölgye: Godslove bal oldali beadása után Andruskó Attila fejelt 3 méterről a kapu jobb alsó sarkába. 1-0.

Hat perccel később újabb hazai találat született. Ezúttal Fellai József kanyarította középre a játékszert, Andruskó pedig most a bal alsó sarkot választotta, 5 méterről bólintott Molnár kapujába. 2-0.

A szünet után gyors góllal nyitott a Győr: a csereként beállt Kiss Szabolcs 10 méterről vette be a hazaiak hálóját. 2-1.

A folytatásban is mezőnyjáték jellemezte a mérkőzést, nem volt igazán élvezetes a játék, a két csapat játékosai inkább küzdöttek a pályán. Az 58. percben növelte előnyét a somogyi gárda: Fellai bal oldali beadása után Huzmi Gábor 15 méterről bombázott a kapu közepébe, Molnár kapus hathatós közreműködésével. 3-1.

A vendégek nem jöttek zavarba, és négy perc múlva szépítettek: Eugene átadása után Dorogi Attila lőtt 7 méterről a kapu közepébe. 3-2.

Klement István együttese ezután átvette az irányítást, és az egyenlítést is kiharcolta: a 67. percben ismét Dorogi volt eredményes: 12 méteres lövése a kapu közepében kötött ki. 3-3.

Lendületben maradt a fiatal vendégcsapat, és a 82. percben már a vezetést is átvette: jobbról szállt középre a labda, Pákolicz Dávid pedig 3 méterről a kapu közepébe fejelt. 3-4.

A végén még igazi tűzijátékot rendezett a Kaposvölgye a győri kapu előtt, de újabb gól már nem esett.

 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu