Csak szépíteni tudtak a kozármislenyiek

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 20. 16:23
Helyzetei a vendéglátó Kozármislenynek is akadtak, ennek ellenére különösebben nagy erőlködés nélkül, idegenben is győzni tudott a Győri ETO II a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának hetedik fordulójában. A látogatók három góljára csak egy válasz érkezett a hazaiak részéről, így előbbiek három gólja egyben három pontot is ért.


LABDARÚGÓ NB II, NYUGATI CSOPORT, 7. FORDULÓ
KOZÁRMISLENY SE – GYŐRI ETO FC II 1-3 (0-1)
Kozármisleny, 300 néző, vezette: Fajkusz G. (Hegyi P., Komáromi G.)
KOZÁRMISLENY: Antal – Suba (Hergenröder, 68.), Dienes, Éles, Tóth I. – Tasselmájer (Molnár T., a szünetben), Horváth A., Tóth Z., Kutyáncsánin (Nagy K., 75.) – Laki Z., Lauer. Vezetőedző: ifj. Mihalecz István.
GYŐRI ETO II: Molnár P. – Dorogi, Szemerei, Zámbó, Vető – Copa (Frick, 56.), Kiss M. (Berde, 61.), Klement B., Sánta (Leitold, 83.), Cseri - Csermelyi. Vezetőedző: Klement István.
Gólszerző: Csermelyi (6.), Cseri (60.), Berde (84.), Nagy K (90.)
Sárga lap: Kiss M. (14.), Sánta (30.), Tóth I. (62.), Zámbó (64.)

 

A vendégek gyorsan vezetést szereztek a találkozó elején: a hatodik percben a jobboldalról, a tizenhatos sarkának környékéről érkezett egy beadás középre, a kaputól tíz méterre álló Csermelyi Imre pedig előredőlve a bal alsó sarokba bólintott.

 

A félidő közepén Tóth István szabadrúgásból lőtt egy kapufát. A játékrész hajrájában Csermelyi Maradona-féle gólt szeretett volna rúgni, a végén azonban semmi sem lett a dologból. Több jó cselt is bemutatva egészen a kapuig jutott a győri támadó, ahol még Antal Sándor kapus mellett is elhúzta a labdát, de végül már túlságosan közel került az alapvonalhoz, kisodródott, lőni sem igen tudott, odaveszett a nagy lehetőség.

 

A 60. percben a hazai csapat szinte minden játékosa elcsodálkozott, amikor Éles Andrást Cseri Tamás a védő kapujától 18 méterre, középen visszarántotta, majd kapura tört. Utóbbi elhúzta a labdát a kifutó Antal Sándor mellett, aztán kilenc méterről, középről a hálóba gurított.

 

Tíz perccel a mérkőzés vége előtt Hergenröder Tamást egyértelműen a büntetőterületen belül szerelték szabálytalanul, mégis csupán szabadrúgás lett a dologból, a tizenhatoson kívülről.

 

A 84. percben Berde István méregből, húsz méterről a jobb felső sarokba bombázott, minden különösebb előkészítés nélkül.

 

A 90. percben Hergenröder Tamás jobbról adott középre, ahol Nagy Krisztián élesen három méterről a kapu jonb oldalába fejelt.

 

EDZŐSZEMMEL
Ifj. Mihalecz István: – A most befejeződött mérkőzésen kettő dologgal mindenképpen hadilábon álltunk. Egyrészt a kapufával, másrészt a szerencsével.
Klement István: – A mai napon ismét bebizonyosodott, számunkra mennyire fontos, hasznos ez a bajnokság. Hiszen megint több fiatal játékosom bebizonyította, van benne spiritusz.

 

 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu