A Felcsút ellen is győzött a Kaposvölgye

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 19. 16:27
Tovább tart az ősz meglepetéscsapatának szárnyalása: a Kaposvölgye-Nagyberki együttese újabb értékes skalpot szerzett. A somogyiak remek első félidei játék után a hajrában emberhátrányba kerültek, és még így is kiharcolták a 2-1-es győzelmet a Felcsút ellen.



 

LABDARÚGÓ NB II, NYUGATI CSOPORT, 11. FORDULÓ:
KAPOSVÖLGYE VSC NAGYBERKI – FELCSÚT FC 2-1 (1-0)
Nagyberki, 300 néző. Vezette: Oláh G. (Gyűrűsi, Mohos)
NAGYBERKI: Strublics – Jagodits, Udvari, Vaskó, Juhász – Huzmi, Andruskó, Micsics (Nikolics, 58.), Kalmár (Hock, 75.) – Kardos, Godslove (Fodor, 70.). Vezetőedző: Horváth Lajos.
FELCSÚT: Kozma – Székesi, Makrai, Trampler, Pető (Tamási, 81.) – Gálos, Domján, Kocsis, Vadász (Sándor, 68.) – Móri, Bölcsföldi (Surányi, 68.). Vezetőedző: Szíjjártó István.
Gólszerzők: Kalmár (45.), Vaskó (49.), illetve Domján (80. p. - 11-esből).
Sárga lap: Vaskó (55.), Kalmár (66.), Juhász (70.), illetve Móri (70.)
Piros lap: Strublics (80.)

 

 

A 11. forduló rangadójára győzni érkeztek a vendégek a somogyi kisvárosba, de az ősszel nagyszerűen szereplő Kaposvölgye játékosai is bíztak a sikerben, mert szerették volna megszilárdítani a helyüket az élmezőnyben.

 

Az első félidő élvezetes, sportszerű játékot hozott. Az első huszonöt percben a hazaiak játszottak fölényben, a somogyiak játékosa, Kalmár Bence három nagy helyzetet is kihagyott. Az utolsó tizenöt percben már a nagyberki együttes térfelén pattogott a labda, de a vendégek nem alakítottak ki nagy helyzetet Strublics kapuja előtt.

 

A 45. percben aztán egy kontratámadás végén megszerezte a vezetést a Kaposvölgye: Huzmi Gábor 16 méteres lövése után Kozma kapus kiütötte a labdát, az érkező Kalmár pedig öt méterről a kapu közepébe gurított. 1-0.

 

A térfélcsere után megduplázta előnyét Horváth Lajos legénysége: a 49. percben Kardos Ernő végzett el szabadrúgást a tizenhatos sarkáról. A támadó nagyszerűen nyeste kapura a labdát, amely a kapufáról kivágódott, Vaskó pedig hét méterről a kapu jobb oldalába lőtt (2-0).

 

Az újabb somogyi gól után a Felcsút felpörgette a játékot, de csak szabadrúgásokból veszélyeztettek.

 

A hajrában egy vitatható játékvezetői ítélet nyomán nehéz helyzetbe került a nagyberki csapat. Strublics kapus szabálytalankodott a kapura törő Domjánnal szemben, a sárga lap helyett a piros villant, a büntetőt pedig a sértett értékesítette. A hajrában Juhász állt be a hazai kapuba.

 

A végén a vendégek erős nyomás alatt tartották a házigazda kapuját, és egy szabálytalan gólt is szereztek (lesállás előzte meg a találatot), így paprikás hangulatban ért véget a találkozó.

 

EDZŐSZEMMEL:
Horváth Lajos: Az igali termálvíz ismét csodát tett. Az első félidőben kitűnően játszottunk, de a végére izgalmassá tettük a mérkőzést.
Szíjjártó István: Az első félidőt átaludtuk, a másodikban felpörögtünk, de ez kevés volt a sikerhez.

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu