KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FELCSÚT FC"
A felcsúti Európa egyik legjobb pályája 2010. október 19. 13:14 A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) által akkreditált angliai székhelyű laboratórium munkatársai két napon át vizsgálták a helyszínen a közelmúltban felújított felcsúti műfüves futballpályát, amelyre a Puskás Akadémia a FIFA kétcsillagos, azaz a legmagasabb minősítését kérte. Ezzel a Kárpát-medence legmagasabb besorolású pályája lehet a felcsúti.
 
Felcsútról rabolt pontot a Tatabánya 2009. május 1. 22:19 Három mérkőzést rendeztek meg pénteken a magyar labdarúgó-bajnokság másodosztályában. a legizgalmasabbnak a korábbi élcsapat Felcsút és a feltörekvő Tatabánya meccse ígérkezett. Ennek ellenére a két együttes találkozója gólnélküli döntetlennel végződött. Nyugaton az Intergál-DAC hazai pályán nem bírt a Kozármislennyel, míg keleten a Békéscsaba a Baktalórántházát múlta felül.
 
Kikapott Győrben a Felcsút 2009. március 27. 20:12 Az Integrál DAC együttese hazai pályán 2-0-ra verte a Felcsútot a labdarúgó NB II nyugati csoportjában, a 19. forduló nyitómérkőzésén.
 
Felcsútra került Lattenstein Norbert 2009. február 9. 18:44 Felcsútra került kölcsönjátékosként a Fehérvár labdarúgója, Lattenstein Norbert - adta hírül az élvonalbeli klub hivatalos honlapja.
 
Bognár Györgyöt elküldték Felcsútról 2009. január 30. 16:27 Bognár Györgyöt, a másodosztályú Felcsút labdarúgó-csapatának vezetőedzőjét és a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia szakmai munkájának irányítóját súlyos mulasztás miatt azonnali hatállyal felmentették munkája alól, adta hírül az Akadémia honlapja.
 
Labdarúgás: Bognár György lett a Felcsút SE vezetőedzője 2008. december 8. 14:08 Edzőváltásra került sor a labdarúgó NB II-ben szereplő Felcsút SE-nél, ahol Szíjjártó István helyét Bognár György vette át.
 
Földes és Patkó meglepte a Felcsútot 2008. november 8. 15:56 Fordulatokban gazdag mérkőzést hozott a Százhalombatta felcsúti vendégjátéka: Földes Gábor és Patkó góljával kétszer is megszerezte a vezetést az esélytelenebbvendégcsapat, de a hazai együttes Móri, majd Varga góljával kétszer egyenlített, így a vége 2-2 lett a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 14. fordulójában.
 
Az újvárosiak meglepték a Felcsútot 2008. november 1. 15:06 A Fejér megyei rangadó 1-1-es döntetlennel zárult Dunaújvárosban a labdarúgó NB II nyugati csoportjának 13. fordulójában, ahol a vendég Felcsút szerzett vezetést Fejes András góljával, s a végig támadó hazaiak csak a 91. percben tudtak egyenlíteni Csorba fejesgóljával.
 
Igazságos döntetlen született Felcsúton 2008. október 25. 17:36 Igazságos döntetlent játszott egymással a Felcsút és a Pécs együttese a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 12. fordulójában. A hazaiak a második félidő első perceiben tudtak egalizálni, amivel legalább az egyik pontot megszerezték a baranyaiak ellen.
 
A Felcsút ellen is győzött a Kaposvölgye 2008. október 19. 16:27 Tovább tart az ősz meglepetéscsapatának szárnyalása: a Kaposvölgye-Nagyberki együttese újabb értékes skalpot szerzett. A somogyiak remek első félidei játék után a hajrában emberhátrányba kerültek, és még így is kiharcolták a 2-1-es győzelmet a Felcsút ellen.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu