Bognár Györgyöt elküldték Felcsútról

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 30. 16:27
Bognár Györgyöt, a másodosztályú Felcsút labdarúgó-csapatának vezetőedzőjét és a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia szakmai munkájának irányítóját súlyos mulasztás miatt azonnali hatállyal felmentették munkája alól, adta hírül az Akadémia honlapja.


„Bognár Györgyöt a felcsúti első csapat szakvezetőjét, aki vezetőedzőként egyben a Puskás Akadémián zajló szakmai munkát is irányította, azonnali hatállyal felmentettük, semmilyen feladatot nem lát el a jövőben Felcsúton – tájékoztatta péntek délután az Akadémia honlapján keresztül az érdeklődőket Mészáros Lőrinc, a Puskás Akadémia elnöke. – Bognár György szakmai mulasztást követett el annak kapcsán, hogy tehetséges, ifjúsági válogatott labdarúgónk, Izing Martin Akadémiánk tudta és beleegyezése nélkül a belga FC Bruges csapatához szerződhetett.”

A péntek délutáni edzést az első csapat számára már Bognár eddig segítője, Mózner János vezényelte. Ezen túl Disztl Péter kapusedző segítségével ő irányítja az NB II-es felnőtt együttes szakmai munkáját.

Bognár György az Akadémia honlapjának elmondta, hogy szomorú, amiért nem viheti végig azt a sikeresnek ígérkező munkát, amelyet megtervezett, ám elfogadja a döntést és sok sikert kíván a Puskás Akadémiának.

„Arról, hogy Bognár György egyéb szakmai feladatait ki veszi át a jövőben Felcsúton, a közeljövőben döntenek az Akadémia vezetői” – tájékoztatott Mészáros Lőrinc.  
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu