Igazságos döntetlen született Felcsúton

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 25. 17:36
Igazságos döntetlent játszott egymással a Felcsút és a Pécs együttese a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 12. fordulójában. A hazaiak a második félidő első perceiben tudtak egalizálni, amivel legalább az egyik pontot megszerezték a baranyaiak ellen.


 

 

LABDARÚGÓ NB II, NYUGATI CSOPORT, 12. FORDULÓ:
FELCSÚT – PÉCSI MFC 1-1 (0-1)
Felcsút, 300 néző. Vezette: Takács J. (Bendik G., L. Tóth L.)
FELCSÚT: Kozma – Sándor (Varga, 73.), Makrai, Krampler, Pető – Gálos (Vadász, 60.), Domján, Kocsis, Székesi – Móri, Bölcsföldi (Surányi, 70.). Vezetőedző: Szíjjártó István.
PÉCS: Herbert – Szabados, Sípos, Lantos, Nagy – Lovrencsics, Koplárovics, Fónai, Szalai – Berdó (Wittrédi, 82.), Förtei. Vezetőedző: Róth Antal.
Gólszerzők: Bölcsföldi (46.), ill. Berdó (17.)
Sárga lapok: Bölcsföldi (41.), Kocsis (56.) ill. Lantos (43.), Fónai (91.)
Piros lap: Domján (90.)

Jóiramú, színvonalas mérkőzést láthattak a kilátogató szurkolók Felcsúton a Pécs elleni bajnokin. Mindkét csapat felvállalta a nyíltsisakos támadást, így izgalmas összecsapás alakult ki.

Az első félidőben a vendégek, a másodikban a hazaiak uralták és irányították a találkozót, így a végeredmény tulajdonképpen igazságosnak mondható.

A mérkőzés első valamirevaló helyzetéből rögtön gól született. A 17. percben Koplárovics Béla balról adott középre, Berdó pedig remekül érkezett és a kapu közepébe lőtte a labdát.

A fordulás után néhány perccel azonnal egalizáltak a hazaiak. Pető jobboldali szögletét követően Bölcsföldi Viktor öt méterről fejelt a jobbalsó sarokba.

Az utolsó percekben egy buta szabálytalanság miatt megfogyatkoztak a felcsútiak. Koplárovics ugrott ki egy pécsi kontratámadás során, ám a hazaiak védője utolsó emberként lerántotta, amiért piros lap járt.

 

EDZŐSZEMMEL:
Szíjjártó István: Az NB I-be törekvő Pécs ellen becsülettel helytálltunk.
Róth Antal: Jóiramú, küzdelmes mérkőzésen egy súlyos figyelmetlenségünk két pontunkba került.

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu