Sorrendben ötödször kapott ki a Batta

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 12. 16:52
Mindkét játékrészben a vendégcsapat dominált a százhalombattai mérkőzésen, így nem meglepő, hogy a Kaposvölgye három ponttal távozott a Pest megyei városból a labdarúgó NB II nyugati csoportjának tizedik fordulójában. A sárga-kékek immár ötödik meccsükön nem tudtak gólt és pontot sem szerezni.


 

NB II, NYUGATI CSOPORT:
Százhalombatai LK - Kaposvölgye VSC 0-1 (0-0)
Százhalombatta 300 néző vezette: Veizer (Berettyán, Horváth R.)
Százhalombatta: Hegedűs - Móra, Lannert, Tereánszki-Tóth, Béres, Szabó (Ferencz, 77), Vass, Patkó (Bakó, 70.), Gábor, Gulyás (Fejős, a szünetben), Havrán Edző: Gálvölgyi István
Kaposvölgye: Strublics - Jagodits, Vaskó, Udvari, Juhász, Huzmi, Fodor (Rompos 61.p.), Andruskó, Kalmár (Mboma 74.p), Ukwuoma (Ivusza 74.p), Kardos Edző: Horváth Lajos
Gólszerző: Andruskó (70.) 
Sárga lap: Vass (20.) illetve Mboma (79.), Jagodits (88.p)

 

 

Négy meccs, négy vereség és nulla rúgott gól, ilyen előzményekkel várta a battai csapat a csoport ötödik helyén álló Kaposvölgye együttesét, nem meglepő tehát, hogy a vendégek kezdték támadóbban a találkozót. A hazaiak gyakorlatilag a tizedik percig a saját térfelüket sem hagyták el. 

 

Az első negyedóra végén mindkét kapus bemutatott egy-egy bravúrt, kiegyenlítettebb lett a játék, de továbbra is a vendégcsapat volt veszélyesebb. A félidő közepén már a hálóba is betalált a Kaposvölgye, de a játékvezető les miatt nem adta meg a gólt, az eset minimum véleményes volt. A vendég zöld-fehérek a félidő második felében sem tudták gólra válta a fölényüket, a hazaiak pedig igazi helyzetet nem tudtak kialakítani, így nemcsoda, hogy az első játékrész gól nélkül zárult.

 

Aktívabban kezdte a második félidőt a battai csapat, de ez csak labdabirtoklásban mutatkozott meg, igazi lehetőség nem akadt a hazaiak előtt. A vendégek mintha tudatosan adták volna át a területet, számítva a gyors kontratámadások lehetőségére. Mindkét edző cserékkel igyekezett frissíteni a csapatát, és a battaiak figyelmét ez meg is zavarta, így a hetvenedik percben Kardos jobboldali szögletét Andruskó szinte zavartalanul fejelhette a kapu közepébe.

 

Húsz perce maradt az egyenlítésre a battai csapatnak, de mindössze egy igazi helyzetet sikerült kialakítani a vendégek kapuja előtt de Strublics kapus magabiztosan őrizte a hálóját. Tovább tart tehát a gólínség, a százhalombattai csapat immár négyszázötven perce nem tud gólt szerezni, így törvényszerű, hogy pontokat sem, és az újonc egyre lejebb csúszik a tabellán.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu