Az utolsó percben mentett pontot a Pápa

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 25. 19:12
Hiába támadott többet az egész mérkőzésen a Pápa, végül a 89. percben pontot kellett mentenie a vendég Kaposvölgye ellen a labdarúgó NB II Nyugati csoporjának 12. fordulójában. Andruskó fejjel jutatta előnyhöz a baranyaiakat, majd Szabó Zs az utolsó pillanatokban egalizált.


 

LABDARÚGÓ NB II NYUGATI CSOPORT, 12. FORDULÓ:
LOMBARD PÁPA – KAPOSVÖLGYE 1-1 (0-0)
Pápa, 800 néző. Vezette: Böcskei Balázs (Schuszter Roland, Péter Tamás)
LOMBARD PÁPA: Szűcs L. – Tóth G., Farkas A, Kovács Sz., Rajnay – Varga G. (Venczel, 88.), Schrancz (Császár 77.), Imrik, Gyömbér – Rebryk (Germán 64.), Szabó Zs.. Vezetőedző: Kovács László
KAPOSVÖLGYE: Gyenes – Jagodits, Udvari, Vaskó, Juhász – Huzmi, Andruskó, Fodor, Kalmár (Szellai, 82.) – Kardos (Szabó Sz. 89.), Godslove (Nikolic, 88.). Vezetőedző: Horváth Lajos
Gólszerző: Szabó Zs. (89.) ill. Andruskó (74.)
Sárga lap: Kovács Sz. (34.) ill. Jagodits (39.), Huzmi (65.), Vaskó (80.)

 

Kisebb rangadóra készülhetett a pápai közönség, hiszen a vengéglátók a tabella harmadik helyén álló Kaposvölgyét fogadták. A szép számmal kilátogató nézők nem is csalódtak, bár az igazi események a hajrában zajlottak.

 

Mindkét csapat nyílt sisakkal játszott, a hazaiak hamar szerették volna dülőre vinni a mérkőzést, ezt azonban a szervezetten védekező és a gyors ellentámadásokra építő vendégek ezt sikeresen akadályozták meg.

 

A 74. percben Kardos jobb oldalról belőtt labdáját az üresen érkező Andruskó az ötösről zavartalanul fejelte Szűcs hálójába. A vendégek ekkor már azt hitték megnyerték a mérkőzést, hiszen nagyon magukra húzták a Pápát.

 

A hazaiak erőfeszítései nyomán Szabó Zsolt szintén fejjel egalizálta az eredményt. Ezzel a két csapat közti hárompontos különbség megmaradt.

 

EDZŐSZEMMEL:
Kovács László: – Egyik edző sem lehet elégedett az eredménnyel, hiszen a Kaposvölgye győzelemre állt, mi pedig pontokat vesztettünk hazai pályán. A mérkőzés végén örülhettünk a döntetlennek. Dicséret illeti a játékosaimat, hogy a vesztett állásban sem adták fel és nagy lelkesedéssel küzdöttek a mérkőzés végéig.
Horváth Lajos: – Egy pontot terveztünk a mai napra ez sikerült, a Pápa ellen, amely uralta a mérkőzés jelentős részét, a döntetlen ma egy jó eredmény.

 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu