A vendég Kaposvölgye meglepte az Ajkát

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 20. 18:27
Az Ajka labdarúgócsapata küzdelmes meccsen szenvedett 1-0-ás vereséget a Kaposvölgye ellen a labdarúgó NB II hetedik fordulójában szombat délután. A veszprémiek a meccs nagy részében elképzelés nélkül játszottak, a vendégeknek a lelkes, harcias támadójáték mellett némi szerencse is kellett a sikerhez.


LABDARÚGÓ NB II, NYUGATI CSOPORT, 7. FORDULÓ
AJKA-KAPOSVÖLGYE 0-1 (0-0)
Ajka, vezette: Németh Ádám (Kovács Péter, Csák János)
AJKA: Grőber – Badics, Subicz, Pákai, Hornyák – Pothárn, Szabó L., Manganelli, Szöllőskei (Imre 67.) – Mihalecz, Gunther (Csörnyei 59.). Vezetőedző: Horváth Tamás.
KAPOSVÖLGYE: Strublics – Jagodits, Vaskó, Udvari, Juhász – Huzmi (Szabó Sz. 82.), Andruskó, Fodor, Kardos (Lompos 87.) – Hock (Ivusza 50.), Ukwuoma. Vezetőedző: Horváth Lajos.
Gólszerzők: Huzmi (57.)
Sárga lap: Manganelli (53.), Mihalecz (68.), Juhász (13.), Ivusza (88.)


Negyedóra ajkai fölény után kiegyenlített küzdelem folyt a pályán, az első igazi nagy helyzet Szöllőskey nevéhez fűződött, akinek szép cselek után leadott lövése azonban elszállt a kapu előtt.

Az első játékrész utolsó negyedórájában Strublics kapus nem unatkozott, Andruskó, majd Hock lövésénél kellett bravúrral hárítania.

A szünet után az Ajka kezdett jobban, de a vendégek hamar átvették a kezdeményezést, és ezt sikerült gólra is váltaniuk. Az 57. percben Huzmi 11 méterről lőtte ki a jobb alsó sarkot 11 méterről. A hajrában mindkét kapu előtt adódtak még gólhelyzetek, az eredmény azonban már nem változott.


 

EDZŐSZEMMEL
Horváth Tamás: - Ha nem rúgunk gólt, akkor hogy akarunk győzni?
Horváth Lajos: - A második félidőben több átütőerő volt a támadójátékunkban, ennek eredménye a három pont. Előzetesen az ajkai és a pécsi vendégjátékból együttesen három pontra számítottunk, így Pécsre nyugodtan utazhatunk.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu