Labdarúgó NB II, Nyugati csoport: döntetlen a Baja–Pápa meccsen

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 20. 18:25
Nem tudott győzni a Lombard Pápa együttese Baján a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 7. fordulójában, pedig a Veszprém megyei csapat Zsók kiállítása miatt a 37. perctől emberelőnyben futballozott. A hazaiak a 87. percben Lógó jóvoltából egyenlítettek, és tartottak otthon egy bajnoki pontot.


LABDARÚGÓ NB II, NYUGATI CSOPORT:
BAJAI LSE KALO-MÉH - LOMBARD PÁPA 1-1 (0-1)
Baja, 600 néző Vezette: Iványi (Albert, Medovarszki)
BAJA: Viniczai- Sztojanovics, Mitasz, Zsók, Rozsi - László (Hernády, a szünetben), Trucz, Roni (Gyenei, a szünetben), Lógó, Papp (Kohány, 60.) - Nagy. Vezetőedző: Goretich Gábor.
PÁPA: Szűcs - Fehér, Császár, Rajnay- Tóth, Farkas (Venczel -, 87.)- Gyömbér (Germán, 77.), Imrik (Schrancz, 60.) - Szabó , Granát, Rebryk. Vezetőedző: Urbán Flórián.
Gólszerző: Lógó a 86., ill. Rebryk a 27. percben.
Sárga lap: Trucz a 80., ill. Rebryk a 34., Farkas a 39., Rajnay a 85., Granát a 87. percben.
Kiállítva: Zsók a 37., illetve Granát a 87. percben

 

Az 50 percen keresztül emberelőnyben játszó Pápa több mint egytucat gólhelyzetet puskázott el az alacsony színvonalú, sok hibával tarkított összecsapáson.

A hazaiak összesen kétszer találták el Szűcs Lajos kapuját a 90 perc alatt, és a két kísérlet közül egy egyikből gólt értek el a találkozó hajrájában.

Az eredménnyel a Baja boldog lehet, míg a Pápa – ahogyan azt Urbán Flórián vezetőedző nyilatkozata is mutatja – csak bosszankodhat az elhullatott két pont miatt.

 

EDZŐSZEMMEL:
Goretich Gábor: – Ellenfelünk elszórakozta a mérkőzést, aki nem rúgja be helyzeteit, nem érdemel győzelmet. A szívünkkel szereztünk egy pontot.
Urbán Flórián: – Helyzeteinket tízig számoltam, tíz nulla helyett lett egy egy.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu