KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "WOJCIECH_SZCZESNY"
"A legjobbkor megyünk az Old Traffordra" 2013. november 7. 16:43 Wojciech Szczesny, az Arsenal lengyel kapusa szerint a lehető legjobb időben és formában mennek a hétvégi rangadóra, a Manchester United otthonába, miután a Liverpool FC ellen már megnyertek egy rangadót a Premier League-ben, és szerdán a Bajnokok Ligájában is legyőzték a Borussia Dortmundot. Sőt, egyik meccsen sem kaptak gólt, így ha az az Old Traffordon is kapott gól nélkül nyernének, tökéletes hetet zárhatnának.
 
Wenger kiállt a potyakapus mellett 2012. szeptember 17. 10:17 Wojciech Szczesny az Arsenal gyenge pontja volt a hétvégi bajnokin, Arsene Wenger bizalma azonban töretlen, és nem rakja vissza a kapuba Vito Mannonét. A menedzser a második félidőben már pozitív jeleket is látott.
 
„Második is lehet az Arsenal” 2012. április 10. 15:21 Wojciech Szczesny, az Arsenal kapusa azzal a lehetőséggel is számol, hogy az Arsenal ezüstérmesként végez a Premier League-ben.
 
Szczesny meghökkentő ígéretet tett 2011. december 1. 20:49 Wojciech Szczesny megfogadta, ha a lengyel válogatott egy Európa-bajnoki csoportba kerül Angliával, megnöveszti a haját. Az Arsenal kapusa példaképe előtt tisztelegne.
 
Londonból érkezik Victor Valdés utódja? 2011. október 3. 12:10 Josep Guardiola már a jövőbe tekint: spanyol lapértesülések szerint az FC Barcelona sikeredzője megtalálta Victor Valdés utódját, aki hamarosan klubot válthat. A katalán Sport úgy tudja, a szakember a Premier League-ből akar kapust igazolni a világ jelenlegi legjobb futballcsapatához.
 
Elnézésért esedezik az Arsenal-kapus 2011. május 16. 20:04 Picit meglepő, hogy éppen a nemrég még zöldfülűként számon tartott fiatalember beszél a csapat nevében, de ez legyen a többiek „gondja”. Mindensetre Wojciech Szczesny vette a bátorságot és bocsánatot kért a szurkolóktól az Arsenal szerepléséért, az újabb trófea nélküli szezonért.
 
„Szerdán eldől az Arsenal sorsa” 2011. április 18. 15:39 Wojciech Szczesny amondó: ha az Arsenal nem nyeri meg a szerdai Tottenham elleni idegenbeli bajnokit, búcsút inthet a Premier League-címnek.
 
Vészkapust igazolhat az Arsenal 2011. március 11. 12:25 A sérülések, illetve a kölcsönadás miatt vészkapust igazolhat rövidesen az Arsenal. Ezt Arsene Wenger, a klub menedzsere erősítette meg. A francia szakembernek már van kiszemeltje, ám a szombati FA-kupa-mérkőzést még az új hálóőr nélkül kell megvívni.
 
Szczesny retteg, eljött Almunia ideje 2011. március 9. 16:09 Nagyon aggódik Wojciech Szczesny, az Arsenal lengyel kapusa, aki a Barcelona elleni BL-nyolcaddöntő-visszavágó első félidejében sérült meg. Szalagsérülést gyanít, a szünetben úgy nyilatkozott, véget érhet a szezonja. Később egy picit derűlátóbb volt, ennyira talán nem nagy a baj.
 
Arsenal: „kilőtte” ellenfelét az ifjonc 2011. február 1. 11:19 Egyre bizonyosabb, hogy a mindössze 21 éves Wojciech Szczesny véd majd a következő hetekben az Arsenalban, többek között az FC Barcelona elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben is. A 21 éves kapus honfitársa, Lukasz Fabianski ugyanis olyan súlyos vállsérüléssel bajlódik, hogy még a műtéti beavatkozás is elképzelhető. A legfurcsább, hogy a rutinosabb futballista éppen az ifjonc miatt dőlt ki…
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu