Vészkapust igazolhat az Arsenal

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 11. 12:25
A sérülések, illetve a kölcsönadás miatt vészkapust igazolhat rövidesen az Arsenal. Ezt Arsene Wenger, a klub menedzsere erősítette meg. A francia szakembernek már van kiszemeltje, ám a szombati FA-kupa-mérkőzést még az új hálóőr nélkül kell megvívni.


 

Wojciech Szczesny hat hetet hagy ki ujjsérülése miatt, és mivel Lukasz Fabianski ugyancsak sérült, Vito Mannone pedig kölcsönben Hullban szerepel, csupán Manuel Almunia hadra fogható a felnőttkeretben.

Noha a spanyol remek teljesítményt nyújtott a barcelonai Bajnokok Ligája-meccsen kedden, megfelelő utánpótlás nélkül könnyen megéghet az Arsenal. A tennivalókat Arsene Wenger ismertette.

„Vészkapus után kell néznünk, és egy név már ott motoszkál a fejemben, de a hétvégén még nem lehet a segítségünkre” – nyilatkozta a francia szakember a Daily Mail brit lapnak.

Pedig szombaton nem akármilyen találkozó vár az Ágyúsokra, hiszen a Manchester Unitednél vendégeskednek az FA-kupa negyeddöntőjében.

A potenciális új hálóőr kilétét egyelőre homály fedi, de ha lehet hinni Wenger ígéretének, nemsokára már a London Colney-i edzőközpontban készül új társaival.

A Manchester Citynek múlt tavasszal Shay Given sérülése miatt kellett vészkapus után néznie, és vette kölcsön Fülöp Mártont a Sunderlandtől.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu