Elnézésért esedezik az Arsenal-kapus

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 16. 20:04
Picit meglepő, hogy éppen a nemrég még zöldfülűként számon tartott fiatalember beszél a csapat nevében, de ez legyen a többiek „gondja”. Mindensetre Wojciech Szczesny vette a bátorságot és bocsánatot kért a szurkolóktól az Arsenal szerepléséért, az újabb trófea nélküli szezonért.


A lengyel játékos tavaly decemberben mutatkozott be a Premier League-ben a későbbi bajnok Manchester United ellen, majd Lukasz Fabianski súlyos sérülése után egyértelműen az Ágyúsok első számú kapusa lett. Kiegyensúlyozott, bravúrokkal teli produkcióval segítette Arsene Wenger együttesét, de ez is kevésnek bizonyult a különböző kupasorozatokban és a bajnokságban.

Az Ágyúsok vasárnap az Emiratesben kaptak ki 2-1-re az Aston Villától, legutóbbi négy meccsükön már harmadszor zártak pont nélkül. Így még az is előfordulhat, hogy csak a negyedik helyen zárnak a bajnokságban, ezzel BL-selejtezőre kényszerülnek.

„Teljesen megértem a szurkolóink frusztráltságát, bocsánatot kérek, hogy trófea nélkül zárjuk a szezont! Ez egyike a világ legnagyobb klubjainak, minden évben nyernie kellene valamelyik sorozatban” – jelentette ki a 21 éves futballista.

Wojciech Szczesnyt sokan a jövő nagy Arsenal-kapusának tartják, de ő saját teljesítménye helyett a csapatra összpontosít, legalábbis az értékelésben. Szeretne pozitívumokat is kiemelni az elmúlt hónapok történéseiből.

„A következő szezonban még nagyobb lesz a sikeréhségünk, hiszen tudjuk, milyen közel voltunk ebben a szezonban a Carling Cup és a Premier League megnyeréséhez. Ez növeli a motivációnkat, és egy évvel tapasztaltabbak is leszünk. Természetesen örülök annak, hogy az Arsenalban szerepelhetek, mindent megteszek azért, hogy a legjobbamat nyújtsam! De ha visszatekintünk a mostani szezonra, akkor nem titkolhatom a csalódottságomat sem. Szerintem képesek vagyunk a bajnoki cím megnyerésére is” – zárta mondandóját a lengyel fiatalember, akinek az édesapja is kiváló kapus volt.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu