"A legjobbkor megyünk az Old Traffordra"

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 7. 16:43
Wojciech Szczesny, az Arsenal lengyel kapusa szerint a lehető legjobb időben és formában mennek a hétvégi rangadóra, a Manchester United otthonába, miután a Liverpool FC ellen már megnyertek egy rangadót a Premier League-ben, és szerdán a Bajnokok Ligájában is legyőzték a Borussia Dortmundot. Sőt, egyik meccsen sem kaptak gólt, így ha az az Old Traffordon is kapott gól nélkül nyernének, tökéletes hetet zárhatnának.


 

Tökéletes hetet szeretne zárni Wojciech Szczesny, az Arsenal lengyel kapusa, és ehhez az kellene, hogy vasárnap délután legyőzzék a Manchester Unitedet annak otthonában, az Old Traffordon, és gólt se kapjanak. A játékos szerint erre van esélyük.

Arsene Wenger csapata november másodikán a Liverpool FC együttesét győzte le az Emiratesben, majd tegnap este a Bajnokok Ligájában 1-0-ra nyerte meg a negyedik csoportkört Dortmundban. A következő akadály pedig a nagy rivális United a bajnokságban.

"Már csak a vasárnapra koncentrálunk, és megpróbálunk tökéletes hetet zárni - mondta Sczcesny. - A legutóbbi két meccsünkön nem kaptunk gólt, nem is akármilyen ellenfelekkel szemben, egyszer otthon, egyszer pedig az egyik legkeményebb európai stadionban."

"Csodálatos lenne, ha kilenc pontot tudnánk szerezni ezen a három meccsen, amire szerintem nem sok ember számított előzetesen. Jobb időben nem is mehetnénk az Old Traffordra. Tele vagyunk önbizalommal, élvezzük a játékot."

Az angol bajnokságban éllovas Arsenal 11 ponttal vezet a Manchester United előtt, amely a 8. helyen áll.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu