KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VINCZE BALÁZS"
Ez a vereség nem változtat a szereteten 2009. július 29. 11:04 A magyar férfi vízilabda-válogatott Rómában sem tudta megtörni ötéves átkát. Azt az átkot, amely miatt az athéni olimpia fináléja óta képtelenek vagyunk legyőzni a szerbeket. Világbajnoki második szakértőnk, Vincze Balázs úgy véli, annak ellenére, hogy sok téves ítélet született, nem a bírókon múlt a mieink győzelme. Kemény Dénes csapata hosszabbításban elszenvedett 10-9-es veresége egyébként azt jelenti, hogy Biros Péterék az ötödik helyért játszhatnak majd a következő napokban.
 
„Még a koccintásra is marad idő" 2009. július 26. 10:07 A szerb vagy az olasz válogatott lesz férfi pólósaink negyeddöntőbeli ellenfele a római világbajnokságon. A mieink a Dél-Afrika elleni magabiztos sikerrel - no, meg a németek vereségével - három nap pihenőt nyertek maguknak. Világbajnoki ezüstérmes szakértőn, Vincze Balázs szerint a csapatnak szüksége van egy lélektanilag fontos győzelemre, hiszen az afrikaiak elleni edzőmeccs nem ebbe a kategóriába sorolandó. A szakember úgy gondolja, a pihenő ellenére fizikailag nem lehet gond a játékosokkal a keddi mérkőzésen.
 
„Minden egyes pofon jól jön" 2009. július 22. 22:10 Óriási meglepetésre, a magyar férfi vízilabda-válogatottnak nem sikerült legyőznie Németország legjobbjait. Mi lehet a váratlan pofon oka? Eltaktikázta volna a kapitány? Motiválatlanok lennének a játékosok? Vagy egész egyszerűen csak túlmisztifikáljuk egy döntetlen tényét? Minderről és sok másról is elmondja véleményét korábbi világbajnoki ezüstérmes pólósunk, Vincze Balázs.
 
Képtelenség a legendákat azonnal pótolni 2009. július 20. 15:30 Nem könnyű pótolni olyan világklasszisokat, mint Benedek Tibor, Molnár Tamás vagy Kásás Tamás. Az ő hiányukban egyszeres olimpiai bajnokok, sokra tartott tehetségek igyekeznek győzelemre vezetni a magyar férfi vízilabda-válogatottat a római világbajnokságon. Hogy Kemény Dénes csapata nem jár rossz úton, azt bizonyítja a Kanada elleni 15-6-os győzelem amelyen szebbnél szebb gólokat lőttek pólósaink. Erről és a még sok egyéb másról is szót ejt szakértőnk, Vincze Balázs, a korábbi világbajnoki ezüstérmes klasszis.
 
A Ferencváros most jár majd csúcsra 2009. május 11. 13:48 Kialakult a férfi vízilabda-bajnokság döntőjének párosítása, az egy évvel ezelőtti fináléhoz hasonlóan megint Vasas-Eger versenyfutás lesz az aranyéremért, miután előbbiek a Ferencvárost, utóbbiak a Honvédot ütötték el a lehető legrövidebb idő alatt. A nemzetközi mezőny egyik állócsillaga, a 31 éves szerb Alekszandar Sapics váratlanul bejelentette visszavonulását. A férfi Euroligában magyar csapat(ok) nélkül, de magyar idegenlégiósokkal rendezik meg rijekai négyes döntőt. Többek között erről formált véleményt a sporthirado.hu sportági szakértője, Vincze Balázs.
 
Benedek Tibor lélektani hadviselése 2009. április 23. 11:33 A negyeddöntőben búcsúzott a TEVAVasas-Plaket férfi vízilabdacsapata az Euroliga küzdelmeitől, a Szeged-Beton együttese viszont megnyerte a LEN-kupát. A nőknél a bajnoki fináléba jutott két favorit, a Domino-Honvéd és a Dunaújváros egyaránt ott volt a nemzetközi kupák végelszámolásánál, de győznie egyik csapatnak sem sikerült. Kedvező válogatottjaink csoportbeosztása a római világbajnokságra. Többek között erről formált véleményt a sporthirado.hu sportági szakértője, Vincze Balázs.
 
A Recco magyarjai aligha hatódnak meg 2009. április 2. 17:21 Döntőt játszhat a férfi LEN-kupában a Szeged, az Euroliga negyeddöntőjében a Vasasra a négy magyar olimpiai bajnokot felvonultató, címvédő olasz Pro Recco vár. Két bajnoki rangadót nyert egymást követően Földi László együttese a hétvégi dupla fordulóban, előbb a Honvédot, majd a Ferencvárost verték. Kemény Dénes tulajdonrészt vásárolt a Vasas labdarúgócsapatában, Benedek Tibor mielőbbi gyökeres változtatásokat sürget a vízilabdában, amely felett már vészharangot is kongatott a háromszoros olimpiai bajnok. Többek között erről formált véleményt a sporthirado.hu sportági szakértője, Vincze Balázs.
 
Mi a jó a magyaroknak az Interligában? 2009. március 19. 12:07 Pontot rabolt a Komjádiban a címvédő, addig százszázalékos Vasastól a LEN-kupa elődöntőjének hazai visszavágójára készülő Szeged a hétvégi bajnoki fordulóban. Az átalakított magyar férfiválogatott eggyel rosszabb gólkülönbségének köszönhetően a második helyen végzett az egri rendezésű Volvo Kupán. Belgrádi kezdeményezésre, tíz csapat – köztük hat magyar, két szerb, valamint egy-egy szlovák és román klub – részvételével életre hívták az ősszel útjára induló Interligát. Többek között erről formált véleményt a SportHíradó.hu sportági szakértője, Vincze Balázs.
 
A vizes-vb rossz üzenet az olimpiára 2009. március 4. 16:49 A hétvégén hazai pályán, rangos ellenfelekkel is játszik a magyar vízilabda-válogatott az egri Volvo Kupán. Rijeka rendezheti a férfi Euroliga négyes döntőjét, miközben Budapest nem pályázik a 2013-es vizes vb megrendezésére. A hétvégi nemzetközi kupaforduló magyar termése: két pont. Többek között erről formált véleményt a SportHíradó.hu sportági szakértője, Vincze Balázs.
 
Ha a Fradiban nem a titkon gondolkodnak 2009. február 25. 10:06 Biros Péter Manchesterben orvosi vizsgálaton vett részt. Egyelőre bő keretet jelölt ki Kemény Dénes szövetségi kapitány az egri rendezésű Volvo Kupára. Gerendás György a héten ünnepelte 55. születésnapját. A hétvégi nemzetközi kupafordulóban a csoportelsőségért játszik a Vasas Belgrádban. Többek között erről formált véleményt a SportHíradó.hu sportági szakértője, Vincze Balázs.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu