„Még a koccintásra is marad idő"

Szerző: shLétrehozva: 2009. július 26. 10:07
A szerb vagy az olasz válogatott lesz férfi pólósaink negyeddöntőbeli ellenfele a római világbajnokságon. A mieink a Dél-Afrika elleni magabiztos sikerrel - no, meg a németek vereségével - három nap pihenőt nyertek maguknak. Világbajnoki ezüstérmes szakértőn, Vincze Balázs szerint a csapatnak szüksége van egy lélektanilag fontos győzelemre, hiszen az afrikaiak elleni edzőmeccs nem ebbe a kategóriába sorolandó. A szakember úgy gondolja, a pihenő ellenére fizikailag nem lehet gond a játékosokkal a keddi mérkőzésen.


„Nem nagyon lehet óriási litániákat írni a Dél-Afrika elleni meccsről. Már a találkozó elején eldőlt az összecsapás végkimenetele. Nyilvánvaló volt, hogy ez egy jó edzés lesz a fiúk számára. Egyébként is érdektelen mérkőzés volt a külső szemlélő számára, hogy a 38-40 fokos meleget ne is mondjam. Ezen a meccsen nem múlt semmi. Hallottam viszont, hogy a németek elbukták a Kanada elleni találkozót. Nagyon jó ez, hiszen a srácok így nyertek három nap pihenőt. Így lesz elegendő idő a felkészülésre, és persze, arra, hogy koccintsanak Madaras Norbi és újszülött kisfia egészségére."

„Nehéz dolog ez, hiszen mostanában nagyon elterjedt, hogy az apa ott van a szülésnél. Ahogy én is ott voltam a sajátjaim világra jövetelekor. Nem tudom, Norbiban milyen érzések kavarognak, hogy lemaradt-e valamiről, vagy feldobja a tudat, hogy apa lett. A vb-t úgyse tudja majd le hamarabb, és nem is nagyon akarja valószínűleg. Szóval remélhetőleg inkább pozitív irányba viszi ez majd el őt is."

 $$jatekos$$

„Visszatérve a kanadaiak Németország elleni győzelméhez. Az az igazság, hogy ez a német vereség a mi ikszünket degradálja le még inkább. Az afrikaiak elleni siker nem hinném, hogy lelkileg teljesen helyre tette volna a játékosokat. Ez nem olyan győzelem volt, amelyből lehet erőt meríteni. De igenis szükség van egy olyan sikerre, amely megerősíti a csapatot. Ilyen lehet a szerbek elleni negyeddöntő. Nem tévedés, tudom, hogy még hátra van a szerb-olasz nyolcaddöntő. De az olaszok eddigi teljesítményét látva, szinte biztos vagyok benne, hogy a délszlávok mennek tovább. Ellenük egyébként is negatív a mérlegünk, még a nagy generáció tagjai sem tudtak igazán jó eredményeket felmutatni ellenük. Idén is kétszer kikaptunk tőlük. De Dénes a vb második szakaszára időzíti a topformát, így nem kell majd félnünk ellenük sem." 

„Annyiban tartok a szerbek elleni meccstől, hogy a németek elleni döntetlen negatívan hathat a játékvezetőkre, akik nem feltétlenül adják majd meg nekünk az olimpiai bajnoknak járó tiszteletet. Mindenesetre jól jöhet a három nap pihenő a srácoknak. Lehet majd túráztatni a fejeket. Remélem nem sértek meg senkit, ha azt mondom, az egyszer olimpiai bajnokoknak is fel kell nőniük a feladathoz, hiszen húzemberekké váltak. Egyedül talán Hosnyánszky Norbert volt az, aki az elvárt teljesítményt nyújtotta eddig. "

„Hallottam, hogy Szécsi Zoli akár az aranyéremre is esélyesnek tartja a csapatot. Annyit tudok ehhez hozzátenni, hogy állomány szempontjából ez teljes mértékben elképzelhető, ám várjuk ki a végét."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu