KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "OXXO_TEAM"
Újra dobogón a kamionos Eb-n 2011. október 14. 15:58 Az OXXO Energy Truck Race Team pilótája, Kiss Norbert kétszer is a dobogón végzett a Kamion Európa-bajnokság utolsó versenyén, a híres Le Mans-i pályán!
 
Történelmi magyar diadal Jaramában 2011. október 5. 10:14 Csodálatos magyar sikerrel folytatódott Jaramában a kamionos Európa-bajnokság: az OXXO Energy Truck Race Team új pilótája, Kiss Norbert, élete második versenyén győzni tudott. Ráadásul a "tapasztalatlan" versenyző rajt-cél sikert aratott, ez tovább növeli a bravúr értékét.
 
Remek magyar eredmények Zolderben 2011. szeptember 18. 20:31 Egész hétvégén a top 10-ben végzett az OXXO Energy Truck Race Team! A Birnbauer Zoltán helyére szerződtetett Kiss Norbert ugyanis összesen 23 pontot szerzett!
 
Magyar bajnok lett Szvoboda Bence 2011. szeptember 5. 11:06 Szvoboda Bence néhány pont hátrányban érkezett Kőszárhegyre, ahol a magyar motokrossz bajnokság idei utolsó fordulóját rendezték. A Mx2-es kategória aranyérméhez mindkét futamban az addigi éllovas előtt kellett végeznie, a nehéz feladatot pedig maradéktalanul végrehajtotta az Oxxo Team klasszisa.
 
Kiss Norbert az OXXO új pilótája! 2011. szeptember 1. 09:43 Az OXXO Energy Truck Race Team új pilótával folytatja a szezont! A kamionos Európa-bajnokság következő futamain már Kiss Norbert bizonyíthatja képességeit.
 
Futamot nyert az OXXO Team kamionja 2011. augusztus 4. 15:14 "Tiby", az OXXO versenykamionja még nem állt össze, remek oroszországi szereplésével viszont az OXXO Energy Drink német pilótája, Jochen Hahn továbbra is vezeti az Európa-bajnokságot!
 
Ismét remekelt az OXXO Team 2011. július 19. 10:23 Az OXXO Energy Drink versenyzői a kánikulában is hősiesen küzdöttek a bajnoki pontokért: Gyulán motokrossz bajnoki futamot rendeztek, míg Kakucson ralikrosszban szállt harcba Lajos Gyula.
 
Remek magyar motokrosszos siker 2011. július 10. 17:26 Szvoboda Bence az első magyar versenyző, aki pontot szerzett a motokrossz-világbajnokság Mx2-es kategóriájában! Az OXXO Energy Drink pilótája, Szvoboda Bence, egy kíméletlen hétvégén bizonyította be rendkívüli küzdeni tudását!
 
Balszerencséje volt Szvoboda Bencének 2011. július 5. 12:52 Hiába volt összességében a leggyorsabb a pályán Szvoboda Bence, végül nem állhatott dobogóra a cseh motokrossz-bajnokság legutóbbi futamán. A magyar versenyzőt balszerencse és technikai probléma sújtotta, de nem adja fel, reméli, hamarosan ismét sikeres lesz.
 
Szvoboda ismát vb-futamon indulhat 2011. július 1. 14:36 Az OXXO Energy Drink támogatásával Szvoboda Bence idén még kétszer biztosan szerepel a motocross-vlágbajnokságon! A magyar versenyző izgatottan várja következő versenyét, reméli, a technika is mellé áll végre.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu