Futamot nyert az OXXO Team kamionja

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 4. 15:14
"Tiby", az OXXO versenykamionja még nem állt össze, remek oroszországi szereplésével viszont az OXXO Energy Drink német pilótája, Jochen Hahn továbbra is vezeti az Európa-bajnokságot!


Az OXXO Energy Truck Race Team kamionja még mindig javítás alatt áll, többek között emiatt nem utazott el a csapat Szmolenszkbe, az Európa-bajnokság hatodik állomására.

Az OXXO kamionját még Németországban, a Nürburgringen törték össze, és a speciális alkatrészek csak ezen a héten érkeztek meg. Ilyen például a komplett hátsó híd, melyet teljes egészében ki kell cserélni, vagy a hátsó rugó köteg, melyet kifejezetten a versenykamionra gyártanak. Ezek mellett cserére szorul az alváz hátsó része, javítani kell a váltót, valamint a fülkén kell komoly lakatos munkát végezni.

Amint mindezek megtörténnek, a cserélt, javított elemek újra kell fényezni. A csapat mérnökei és szerelői gőzerővel dolgoznak, hogy a következő futamon, a csehországi Mostban újra a rajtrácson állhasson Tiby, az OXXO versenykamionja.

Az OXXO Energy Drink által támogatott másik versenyző, a német Jochen Hahn mindeközben tovább gyűjtötte a bajnoki pontokat Szmolenszk-ben. Szombaton egy második, és egy hetedik helyet tudott teljesíteni, vasárnap pedig az első futamot megnyerte, délután pedig negyedik lett. Összesen 46 pontot gyűjtött a hétvégén, s továbbra is magabiztosan vezeti a kamionos Európa-bajnokságot.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu